Konačna propast "Seksa i grada"? Gledaocima smeta bukvalno sve, za jedan lik kažu da je uništen!

21.08.2023

16:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Već od prve sezone serija je naišla na više negativnih nego pozitivnih komentara

Konačna propast "Seksa i grada"? Gledaocima smeta bukvalno sve, za jedan lik kažu da je uništen!
Copyright Profimedia

Prve epizode druge sezone serije "I tek tako...", nastavka kultnog hita "Seks i grad", objavljene su u junu ove godine, a poslednja epizoda biće emitovana sledeće nedelje.

Već od prve sezone serija je naišla na više negativnih nego pozitivnih komentara, a gledaocima smeta - sve. Ni recenzije nisu bajne. Trenutno ima ocenu 5.7 na IMDb. 

Profimedia
 

Ipak, uprkos svim kritikama, podaci analitičke kompanije FlixPatrol pokazuju da je serija ovog meseca bila najgledanija na striming platformi HBO Max.

Uništen lik Mirande

Inače, nakon objavljenih epizoda druge sezone mnogi kritikuju lik Mirande. Gledaoci jednostavno ne prihvataju novu Mirandu i njeno ponašanje u seriji, a neki idu toliko daleko da smatraju da je njen lik scenarista uništio.

Profimedia
 

U drugoj sezoni u jednoj sceni pojavljuje se i lik Samante, a glumica Kim Katral je rekla da ju je ova cameo uloga nakratko vratila u stare dane.

- Osećala sam se kao da nakratko uranjam u prošlost i uživam u poslepodnevnim satima uz čašu martinija - opisala je glumica i naglasila da više nema nameru da se vraća ovom projektu, prenosi index.hr. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike