Kijanu Rivs i Ana de Armas u filmu "Balerina": Otkriveno ko još ulazi u svet Džona Vika (FOTO)

18.06.2023

19:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Film će svetsku premijeru imati 7. juna 2024. godine

Kijanu Rivs i Ana de Armas u filmu "Balerina": Otkriveno ko još ulazi u svet Džona Vika (FOTO)
Copyright Profimedia

Obožavaoci nestrpljivo iščekuju film "Balerina", spin-off čuvene franšize "Džon Vik". Radnja je smeštena u isti filmski svemir kao "Džon Vik" i proširuje svet kriminalnog podzemlja kojim se kreće glavni junak, penzionisani plaćeni ubica. Iako je već poznato da Ana de Armas igra glavnu ulogu u filmu, nedavno je otkriven i ostatak ekipe, prenosi CinemaBlend. U nastavku otkrivamo koji glumci bi trebalo da se pojave u ovom ostvarenju. 

Ana de Armas

U oktobru 2021. godine je otkriveno da će Ana de Armas igrati glavnu ulogu u "Balerini". Glumica je poznata po svojim ulogama u filmovima "Nije vreme za umiranje" i "Sivi čovek", što pokazuje da joj akcione uloge nisu strane. Navodno će igrati lik po imenu Runi, koju je Unity Phelan igrala u filmu "John Wick: Chapter 3 - Parabellum", ali to nije potvrđeno.

Profimedia
 

Jan Mekšejn

Jan Mekšejn, čovek iza Vinstona Skota, vlasnika njujorške kompanije The Continental, igraće u "Balerini". The Continental, utočište za kriminalno podzemlje gde je zabranjeno ubijanje, mogao bi da posluži kao ključna lokacija u filmu i da pruži vezu između Armasove i Skota.

Profimedia
 

Anđelika Hjuston

Hjustonovoa će se ponovno pojaviti kao The Director, šefica zločinačkog sindikata Ruska Roma. Njen lik je trenirao Džona Vika i mnogu drugu siročad u "umetnosti ubijanja". Povratak lika upućuje na to da je The Director možda bila staralac glavne junakinje nakon smrti njene porodice.

Profimedia
 

Lens Redik

Lens Redik će se takođe pojaviti u filmu. Glumac je preminuo u martu ove godine, tako da je ovo jedna od poslednjih uloga u kojoj ćemo ga videti.

Profimedia
 

Kijanu Rivs

Rivs, glavni glumac u franšizi "Džon Vik", potvrdio je da će igrati u "Balerini". Iako su se fanovi nadali većoj saradnji njega i Ane de Armas, glumac je na Comic-Conu u Brazilu otkrio da će se pojaviti samo u nekoliko scena.

Profimedia
 

Katalina Sandino Moreno

Moreno, koja je nominovana za Oskara za film "Maria Full of Grace" iz 2004. godine, igraće značajnu ulogu u "Balerini". Detalji o njenom liku još uvijek nisu poznati.

Profimedia
 

Norman Ridus

Ridus, najpoznatiji po ulozi u seriji "Okružen mrtvima" ima ulogu u fimu, ali, kao i kod Moreno, detalji o njegovom liku još uvek nisu objavljeni.

Profimedia
 

Gejbrijel Bern

Veteran filmskog i televizijskog glumišta Gejbrijel Bern, jedan je od novih članova glumačke postave "Balerine". Iako se još ne zna koji lik će igrati, njegove najpoznatije uloge u filmovima "The Usual Suspect" i "Miller’s Crossing" su odraz glumčeve sposobnosti da nas drži u neizvesnosti, što se savršeno uklapa u svet Džona Vika.

Profimedia
 

Snimanje "Balerine" je počelo u Pragu u novembru 2022. godine, a završilo se u februaru ove godine. Film će svetsku premijeru imati 7. juna 2024. godine, navodi index.hr. Obožavaoci će do tada moći da uživaju u seriji "The Continental", koja je takođe proširenje filmskog svemira Džona Vika, a koja stiže na SkyShowtime u septembru ove godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike