Džulija Roberts, Sandra Bulok i Meg Rajan na istom zadatku: Povratak romantičnih komedija na velika vrata

09.05.2022

18:00

0

Izgleda da je baš prošlo dosta vremena od pravih filmova u kojima smo uživali i koje smo mogli da gledamo iznova i iznova i da nam nikad ne dosade

Džulija Roberts, Sandra Bulok i Meg Rajan na istom zadatku: Povratak romantičnih komedija na velika vrata
dzulija sandra meg - Copyright Profimedia

Kada ste se udobno zavalili u krevet, obukli pidžamu, uzeli kokice i uživali u dobroj romantičnoj komediji?

Izgleda da je baš prošlo dosta vremena od pravih romantičnih komedija u kojima smo uživali i koje smo mogli da gledamo iznova i iznova i da nam nikad ne dosade. Ali najnovije vesti iz Holivuda obećavaju.

Poslednja u nizu vesti koja stiže je povratak na velika vrata Meg Rajan.

Zvezda romantičnih komedija kao što su “Kada je Hari upoznao Sali”, “Besani u Sijetlu” i “Stigla vam je pošta”, jedinstvena Meg Rajan režiraće i igraće u filmu “Šta se desilo posle” rame uz rame sa Dejvidom Duhovnijem.

Meg Rajan, Profimedia
 

“What Happens Later” prati bivše ljubavnike Vilu (Rajan) i Bila (Duhovni) koji se sreću deceniju nakon raskida na aerodromu, oboje u tranzitu, oboje u zavejanoj noći zbog koje su svi letovi odloženi.

Ne znamo tačan razlog zašto Meg Rajan toliko dugo nismo gledalu u onome što zna najbolje da radi ali u svakom slučaju fanovi jedva čekaju ovaj film, a scenario očigledno obećava dobru zabavu.

Džulija Roberts Profimedia
 

Više od 20 godina nismo gledali  Džuliju Roberts u romantičnim komedijama, žanru koji je proslavio i bez koje njene karijere ne bi bilo, bar ne onakve kakvu danas znamo.

- Evo u čemu je stvar: da sam mislila da je nešto dovoljno dobro, snimila bih to -  rekla je kraljica romantičnih komedija u intervjuu za Njujork Tajms.

Potom je dodala:

- Ljudi ponekad pogrešno protumače da zbog vremena koje je prošlo od kako sam radila romantičnu komediju ne želim više da snimam takve filmove. Da sam dobila scenario koji bi bio na nivou filmova „Noting Hil“ ili „Venčanje mog najboljeg prijatelja“ - prihvatila bih ga. Ali nisu postojali sve do najnovije romantične komedije „Ulaznica za raj“, koja će imati premijeru ove jeseni - rekla je glumica.

Profimedia
 

U najnovijoj komediji Robertsova igra sa holivudskim zavodnikom Džordžom Klunijem. Oni glume razvedeni par koji putuje na Bali kako bi sprečio da se njihova ćerka uda.

Dok iščekujemo nove filmove Džulije Roberts i Meg Rajan, njihova koleginica Sandra Bulok "dobra devojka iz komšiluka" prva je "razbila led" posle kriznih godina za romantičnu komediju .

Ona je snimila urnebesnu komediju "Izgubljeni grad D" sa Čening Tejtumom i Danijelom Redklifom.

Sandra Bulok u ovom filmu glumi Loretu ljubavnog romanopisca koji neočekivano završava u džungli sa svojim muškim modelom naslovnice kao rezultat neuspelog pokušaja otmice.  

Kao šlag na torti u ovom filmu pojavljuje se Bred Pit, a replika u kojoj Bulok pita Pita: "Zašto si tako zgodan", a Bred Pit odgovara:

- Moj tata je čitao vremensku prognozu - već sad možemo uvrstiti u omiljene replike iz romantičnih komedija.

Film "Izgubljeni grad" Promo/Taramount
 

Ostalo je još samo da spremimo kokice i sačekamo najnovije filmove Džulije Roberts, Meg Rajan i ponadamo se da više neće praviti ovolike pauze i poželimo dobrodošlicu starim dobrim romantičnim komedijama.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike