Meg Rajan i Dejvid Duhovni zajedno na filmu: Šta se dogodi kad se sretnu bivši ljubavnici

05.05.2022

05:59

0

Priča je bazirana na predstavi “Zvezda padalica” Stivena Dica koji je i jedan od scenarista

Meg Rajan i Dejvid Duhovni zajedno na filmu: Šta se dogodi kad se sretnu bivši ljubavnici
Meg Rajan - Copyright Meg Rajan, Profimedia

Zvezda romantičnih komedija kao što su “Kada je Hari upoznao Sali”, “Besani u Sijetlu” i “Stigla vam je pošta”, jedinstvena Meg Rajan režiraće i igraće u filmu “Šta se desilo posle” rame uz rame sa Dejvidom Duhovnijem (Dosije Iks, Kalifornikacija).

24sedam/Profimedia
 

Film, inače baziran na predstavi “Zvezda padalica” Stivena Dica, koji je i jedan od scenarista, opisan je kao – “odrastao i nostalgični pogled na romantičnu komediju”.

“What Happens Later” prati bivše ljubavnike Vilu (Rajan) i Bila (Duhovni) koji se sreću deceniju nakon raskida na aerodromu, oboje u tranzitu, oboje u zavejanoj noći zbog koje su svi letovi odloženi.

Vila je i dalje tvrdoglava, nezavisna žena kakva je uvek bila, slobodna od bilo kakvih okova. Bil, koji se nedavno rastavio sa ženom, pokušava da dovede svoj život i svoje veze sa suprugom i ćerkom u red.

Profimedia
 

Oboje žele da što pre stignu kući, ali u toku te jedne noći nevoljno će osetiti bliskost jedno s drugim i potrebu da preispitaju zajedničku prošlost, ali i zapitaju šta je moglo biti i šta bi ponovo moglo da bude. Ali kada se njihova sećanja na tu istorjiu potpuno raziđu, postavlja se pitanje – i šta će sad?

Film bi trebalo da bude objavljen 2023. godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Headliner

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike