Da li je Zendeja najveća "žrtva" štrajka u Holivudu? Odložena premijera još jednog filma slavne glumice (VIDEO)

25.08.2023

18:00

0

Autor: Dejan Ćirić

"Dina 2" u svetske bioskope stiže tek sledeće godine

Da li je Zendeja najveća "žrtva" štrajka u Holivudu? Odložena premijera još jednog filma slavne glumice (VIDEO)
Zendeja - Copyright Profimedia

Nakon što je odložena svetska premijera filma "Challengers" koji je trebalo da otvori predstojeći filmski festival u Veneciji, još jedan film u kome glavnu ulogu tumači Zendeja pomeren je za sledeću godinu zbog štrajka u Holivudu.

Profimedia
 

"Challengers" će umesto na jesen, u bioskope stići tek sledeće godine, a upravo je objavljeno da je i premijera drugog dela filma "Dina", jednog od najočekivanijih filmova ove jeseni, odložena do sledeće godine zbog štrajka glumaca i scenarista, pošto je prvobitno bila planirana za novembar ove godine, saopštila je američka kompanija Vorner Bros.

Čeka se mart 2024.

Nastavak naučno-fantastičnog filma Denija Vilneva trebalo je da bude prikazan 3. novembra, ali će umesto toga stići u bioskope 15. marta 2024, navodi AP, prenosi Tanjug. Vorner Bros je odlučio da sačeka da glumačka ekipa promoviše nastavak filma koji je nagrađen Oskarom 2021. godine.

Profimedia
 

U drugom delu glume Timoti Šalame, Zendeja, Rebeka Ferguson, Dejv Bautista, Havijer Bardem, Stilan Skarsgard, Ostin Batler, Florens Pju i Lea Sejdu.

Udruženje filmskih glumaca i Američka federacija televizijskih i radijskih umetnika zamolili su svoje članove da ne promovišu studijske filmove tokom obustave rada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike