Kraljica Mostre je stigla na Lido: Penelope Kruz u Veneciji (FOTO/VIDEO)

04.09.2022

16:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Večeras će biti održana premijera njenog najnovijeg filma „L’Immensità“ koji je jedan od favorita za osvajanje Zlatnog lava ove godine

Kraljica Mostre je stigla na Lido: Penelope Kruz u Veneciji (FOTO/VIDEO)
Penelope Kruz - Copyright Profimedia

79. filmski festival u Veneciji je svetska tema broj jedan kada je sedma umetnost u pitanju, a današnji dan je obeležio dolazak glumice koja je na Mostri zabeležila neverovatne uspehe, kako svojim filmovima, tako i svojim izdanjima na crvenom tepihu.

Penelope Kruz je stigla na Lido jer će večeras biti održana premijera njenog najnovijeg filma „L’Immensità“ (Beskonačnost), reditelja Emanuela Krialezea, koji je jedan od favorita za osvajanje Zlatnog lava ove godine.

Penelope Kruz, Venecija 2022./Profimedia
 

U pitanju je porodična drama smeštena u Rim tokom sedamdesetih godina prošlog veka.

Bračni par Klara i Feliće useljavaju se u novi stan, iako im se brak u potpunosti raspao. Ljubav odavno ne postoji, dani su ispunjeni nasiljem i maltretiranjem, ali su zbog dece još uvek zajedno. Starija ćerka Adrijana ima 12 godina, svedoči sve većim tenzijama između roditelja i jasno vidi depresiju svoje majke Klare. Usled svog tog rasula u porodici, Adrijana odbacuje svoj identitet, želeći da ubedi sve da je dečak. Ionako užasna situacija u kući dolazi do tačke ključanja i neizbežne katastrofe.

Penelope Kruz, Venecija 2022./Profimedia
 

Penelope Kruz je na konferenciji za novinare izjavila da se sve što njena junakinja doživljava u ovom filmu čija se radnja odigrava pri samom kraju 20. veka, nažalost i danas dešava u celom svetu.

Penelope Kruz i Emanuel Krialeze, Venecija 2022./Profimedia
 

- Mnogo je žena, zarobljenih u svojim domovima, koje pred decom moraju da se pretvaraju da je sve u redu i da su srećne. Porodično nasilje je jedna od velikih tema kojima se bavi ovaj film. Bila sam slomljena kada sam prvi put pročitala scenario i susrela se sa svime što Klara preživljava - izjavila je Kruzova.

Penelope Kruz, Venecija 2022./Profimedia
 

Sudeći po svemu u pitanju je snažna i potresna porodična drama i još jedna maestralna uloga slavne glumice. Ubrzo ćemo saznati kakve su reakcije publike kao i to kako je Penelope izgledala na crvenom tepihu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike