Publika voli Gal Gadot ali ne i kritičari: Najnoviji film dočekan na nož (VIDEO)

26.08.2023

16:00

0

Glumica u ulozi hakerke

Publika voli Gal Gadot ali ne i kritičari: Najnoviji film dočekan na nož (VIDEO)
Gal Gadot - Copyright Profimedia

Akcioni  triler sa Gal Gadot trenutno je hit na Netfliksu. Samo nedelju dana nakon početka prikazivanja popeo se na prvo mesto po gledanosti sa više od 30 miliona sati gledanja.

Iako je ovom filmu očigledno publika naklonjena, kritika i nije.

Profimedia
 

Brojni kritičari film upoređuju sa špijunskim filmovima Toma Kruza i nazivaju ga "Nemogućom misijom jadnice" i "Pljačkom Specijalnih izveštaja".

Sličnosti sa "Nemogućom misijom"

Film je režirao Tom Harper, koji je radio na seriji "Peaky Blinders", a Gadot igra hakerku Rejčel Stoun koja radi za Tajnu obaveštajnu službu (MI6), koja ne zna da je ona, u stvari, špijunka tajne organizacije Charter.

Oni su u trejleru opisani kao "najsposobniji agenti, bez političkih sklonosti i nacionalne pripadnosti, koji zajedno rade na održavanju mira u turbulentnom svetu".

Kako bi postigli svoje uzvišene ciljeve, ti agenti se oslanjaju na jedinstvenu imovinu zvanu "Srce".

Profimedia
 

Međutim, sličnost ovog Netfliksovog filma i Kruzovog akcionog spektakla "Nemoguća misija: Odmazda prvi deo", nezanimljiva radnja, dosadna gluma i prekomerna upotreba specijalnih efekata krititikovani su u prvim recenzijama.

Niska ocena na IMDb i "smešan"

Kritičari su se obrušili na tanak scenario i produkciju, ali su ipak priznali da Gadot pleni poglede čak i kada se drži preuštogljeno za šaljiv dijalog ili ima isti izraz lica bilo da se nalazi usred tuče ili vodi normalan razgovor s drugim likovima.

Profimedia
 

Njujork tajms film je ocenio kao "smešan" najviše zbog korišćenja specijalnih efekata, a kritičarima se nije svidelo treskanje kamere kao ni prekomerno korišćenje zvuka lomljenja kostiju kako bi scene borbe delovale surovije.

Iako je trejler privukao puno pažnje nakon objave i film je jedan od najgledanijih na Netfliksu, na IMDb- ima ocenu od samo 5.7.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike