Imperija uzvraća udarac: Novi dokumentarac princa Harija (FOTO/VIDEO)

18.08.2023

11:30

0

Ovo je treći projekat producentske kuće Archewell Productions, koja je u vlasništvu vojvode i vojvotkinje od Saseksa

Imperija uzvraća udarac: Novi dokumentarac princa Harija (FOTO/VIDEO)
Princ Hari - Copyright AP Photo/Kin Cheung

Kada su pre tri godine Princ Hari i Megan Markl saopštili da izlaze iz kraljevske porodice, nakon prvobitnog šoka javnosti ali i same kraljevske porodice, niko nije mogao naslutiti u kom pravcu će se njihov život odvijati.

Nakon preseljenja iz Velike Britanije, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, su osnovali svoju producentsku kuću Archewell Productions i potpisali milionske ugovore sa Netfliksom.

Profimedia
 

Prvi dokumentarac "Hari i Megan" toliko željno iščekivan, osim velike gledanosti, nije doneo ono što je javnost najviše očekivala, a to su brižno sakrivene najveće tajne kraljevske porodice.

Da li se javnost zasitila Hari i Megan?

Takođe, čini se da ni memoari princa Harija pod nazivom "Spare" nisu doneli ništa novo, osim uobičajenih tračeva i skandala ali samo onih koji idu na ruku "rezervnom princu". Ubrzo posle velikog interesovanja, oduševljenje čitalaca je splasnulo.

Profimedia
 

Nakon toga stigla je i vest da je poznati striming servis Spotify, raskinuo ugovor sa Harijem i Megan, a čelni ljudi ove kuće nisu imai lepe reći za vojvodu i vojvotkinju.

I taman kad se činilo da se javnost zasitila Hari i Megan stiže vest da je serija "Suits" u kojoj je Megan Markl glumila pre nego što se udala za Harija, među najgledanijima poslednjih meseci na Netfliksu.  

Treći projekat Megan i Hari

Očigledno je da je publika željna novih sadržaja, a princ Hari će im "uslišiti želju" pa će tako 30. avgusta izaći njegov novi dokumentarac "Heart of Invictus" na Netfliksu.

Ovo je treći projekat producentske kuće Archewell Productions, koja je u vlasništvu vojvode i vojvotkinje od Saseksa.

Profimedia
 

"Heart of Invictus" je neverovatna priča o ratnim vojnim veteranima, koji su sada okupljeni oko sporta. Dok su u različitim fazama oporavka od vidljivih i nevidljivih povreda, ovi takmičari pričaju o putu koji su prešli, izazivajući divljenje i poštovanje, piše "Variety".

Profimedia
 

"Game Invictus" su međunarodne igre koje je  2014. godine, za ratne vojne invalide osnovao princ Hari.

- Naša zajednica Invictus Games, predstavlja neke od najhrabrijih i najposvećenijh pojedinaca različitih nacija širom sveta - navodi princ Hari, a Netfliks je upravo objavio trejler za ovo ostvarenje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike