Erotski triler "Fair Play" snimljen u Srbiji: U glavnim ulogama zvezda "Bridžertona" i glumac iz "Openhajmera" (FOTO/VIDEO)

12.08.2023

12:00

0

Neki kritičari su ovaj film uporedili sa zlatnim dobom ovom vrste žanra devedesetih

Erotski triler "Fair Play" snimljen u Srbiji: U glavnim ulogama zvezda "Bridžertona" i glumac iz "Openhajmera" (FOTO/VIDEO)
Seksi scena - Copyright Unsplash

Netfliks je objavio trejler za erotski triler "Fair Play" koji se početkom prošle godine snimao u Srbiji. Film će biti prikazan 13. oktobra na Netfliksu.

U njemu igraju Alden Ehrenrajh, poznat po filmovima "Solo: A Star Wars Story" i "Openhajmer", i Fibi Dajnevor, zvezda prve sezone Bridžertona.

Profimedia
 

Rediteljka filma je Kloi Domont, koja je takođe napisala scenario za film.

Premijerno prikazan na Filmskom festivalu Sundance

"Fair Play" je premijerno prikazan na Filmskom festivalu Sundance, nakon čega je Netfliks otkupio prava za prikazivanje filma. Neki kritičari su film uporedili sa poznatim erotskim trilerima iz 90-ih, a ocene su većinom bile pozitivne.

Profimedia
 

Radnja prati mladi ljubavni par, Luka i Emili, koji se nedavno verio, a zajedno rade u jednoj finansijskoj instituciji. Veza počinje da im se raspada nakon što i jedno i drugo počinju da se bore za istu poziciju u kompaniji i sve stavljaju na kocku kako bi dobili unapređenje na poslu.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike