Gal Gadot je nova kraljica Netfliksa: 33 miliona sati gledanja filma "Heart of Stone" (FOTO/VIDEO)

18.08.2023

08:35

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumica je prihvatila ulogu u ovom ostvarenju jer smatra da svetu treba više glavnih junakinja u akcionim filmovima

Gal Gadot je nova kraljica Netfliksa: 33 miliona sati gledanja filma "Heart of Stone" (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Jedna od trenutno najpopularnijih holivudskih glumica Gal Gadot, poznata po ulozi Čudesne žene u DC filmskom univerzumu, igra glavnu ulogu u novom Netfliksovom akcionom filmu "Heart of Stone".

Film je izašao 11. avgusta, a Netfliks je objavio da već ima 33 miliona sati gledanja, što ga trenutno čini najgledanijim na toj striming platformi.  

Profimedia
 

Šta je "Srce"?

Film je režirao Tom Harper, koji je radio na seriji "Peaky Blinders", a Gadot igra hakerku Rejčel Stoun koja radi za Tajnu obaveštajnu službu (MI6), koja ne zna ne zna da je ona, u stvari, špijunka tajne organizacije Charter. Oni su u trejleru opisani kao "najsposobniji agenti, bez političkih sklonosti i nacionalne pripadnosti, koji zajedno rade na održavanju mira u turbulentnom svetu". Kako bi postigli svoje uzvišene ciljeve, ti agenti se oslanjaju na jedinstvenu imovinu zvanu "Srce".

"Srce" je najmoćnija veštačka inteligencija na svetu, sposobna da prati nečiju celokupnu istoriju na internetu i zatim da koristi te podatke da predvidi šta bi mogli da urade u budućnosti. "Srce" može da savetuje o potencijalnim globalnim pretnjama i pomogne u njihovoj neutralizaciji. Ipak, "Srce" može i da se zloupotrebi, što se vidi u nekoliko scena u filmu. 

Profimedia
 

Akciona priča iz ženske perspektive

Gal je prihvatila ulogu u ovom ostvarenju jer smatra da svetu treba više glavnih junakinja u akcionim filmovima. 

- Shvatila sam da postoji publika koja bi htela da gleda akcione filmove sa ženskim glavnim likovima. Odrasla sam gledajući "Džejmsa Bonda", "Nemoguću misiju" i "Bornov identitet". Htela sam da stvorim snažnu akcionu priču iz ženske perspektive, s kojom svi mogu da se poistovete, a ne priču sa muškim protagonistom, jer je to već napravljeno mnogo puta.

Iako je trejler privukao veliku pažnju nakon objave i film je trenutno najgledaniji na Netfliksu, na IMDb ima ocenu 5.7. Kritičari su na portalu Rotten Tomatoes film ocenili sa 32%, dok je publika dala ocenu 61%. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike