Za samo četiri dana serija "Painkiller" postala najgledanija: Priča o leku koji je napravio revoluciju (FOTO/VIDEO)

14.08.2023

19:15

0

Metju Broderik je zvezda ove priče

Za samo četiri dana serija "Painkiller" postala najgledanija:  Priča o leku koji je napravio revoluciju (FOTO/VIDEO)
Scena iz serije "Painkiller" - Copyright Profimedia

Serija "Painkiller od šest epizoda počela je da se prikazuje na Netfliksu 10. avgusta, ali je već privukla veliku gledanost i za samo četiri dana dospela na prvo mesto liste 10 najgledanijih.

Serija je opisana kao "fikcionalno prepričavanje krize s opioidima u Americi", serija "istražuje uzroke i posledice krize i upoznaje gledaoce s izvršiocima, žrtvama čiji su se životi zauvek promenili zahvaljujući firmi Purduea Pharma, koja stoji iza leka OxyContina.

Profimedia
 

Metju Broderik je zvezda serije, a glumi milijardera Ričarda Saklera, direktora farmaceutske kompanije i nećaka Artura Saklera, osnivača kompanije.

Čudo od leka

- Saklerova kompanija razvila je neku vrstu sjajnog leka, koji je čudo za mnoge ljude koji pate od ekstremnih bolova, ali postoji i loša strana svega toga. Ričard veruje da pomaže ogromnom broju ljudi, on zaista to misli - rekao je Broderik prošle godine komentarišući svoju ulogu. Serija je naišla na velike pohvale.

Profimedia
 

 "Kreativno pripovedanje, integritet za žrtve i snažan poziv na odgovornost", "Odlična serija, odgledana u jedno popodne", "Baš takve serije volim", "Profit, profit i profit. Izvrsno je prikazano kako ljudski život ništa ne znači", "Malo je dosadna na početku", "Pogledala sam je u jednom dahu", neki su od komentara gledalaca.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike