Rene Zelveger se definitivno vraća ulozi Bridžit Džouns: Ipak, postoji jedan problem!

23.08.2023

07:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Snimanje četvrtog nastavka filma pod znakom pitanja

Rene Zelveger se definitivno vraća ulozi Bridžit Džouns: Ipak, postoji jedan problem!
Rene Zelveger - Copyright Profimedia

Rene Zelveger potvrdila je da se vraća svojoj čuvenoj ulozi simpatične devojke u četvrtom filmu popularne franšize "Bridžit Džouns", navodi Daily Mail. Međutim, glumica ima malo vremena za snimanje filma zbog drugih projekata, a produkcija je obustavljena zbog štrajka u Holivudu.

- To je noćna mora za filmske šefove. Trebalo je mnogo vremena da se svi uključe u četvrti film, a sada štrajk znači da je u opasnosti - otkrivaju izvori.

Profimedia
 

Moglo bi da se desi da propusti snimanje

Dodaje se i da će Rene, koja je jedna od najvećih zvezda u Holivudu, u narednom periodu biti angažovana na više projekata, i da je Imala taman onoliko vremena koliko je potrebno za snimanje četvrte priče o Bridžit, a sada bi moglo da se dogodi da propusti snimanje zbog tesnog rasporeda.

Filmovi, koji su predstavljeni 2001. godine, zasnovani su na bestseleru "Dnevnik Bridžit Džouns" i zaradili su skoro milijardu funti na blagajnama. Bili su omiljeni zbog toga što su prikazali beznadežno ponašanje Bridžit dok se borila da pronađe ljubav u svojim tridesetim.

Profimedia
 

Poslednji film, "Beba Bridžit Džouns", objavljen je pre sedam godina i govori o tome da glavna junakinja pokušava da otkrije ko je otac njenog deteta. Ispostavilo se da je otac advokat Mark Darsi, koga igra Kolin Firt, a ne šarmantni novi ljubavnik Džek Kvant, koga tumači Patrik Dempsi.

Ostaje da vidimo kada će četrvti nastavak popularnog filma biti realizovan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike