Alek Boldvin i En Hejč u filmu o superćelijskoj oluji: Prokletstvo ili sudbina? (FOTO/VIDEO)

29.07.2023

13:00

0

Sama priča fokusirana je na sina poznatog lovca na elementarne nepogode

Alek Boldvin i En Hejč u filmu o superćelijskoj oluji: Prokletstvo ili sudbina? (FOTO/VIDEO)
Ilustracija - Copyright Profimedia

Do sada je u kinematografiji snimljeno čak 55 filmova sa tematikom velikih oluja i elementarnih nepogoda. Najpoznatiji je film "Tornado" iz 1996. godine, čiji se nastavak očekuje na leto 2024. godine.

Profimedia
 

Međutim, jedan od poslednjih filmova, koji je snimljen na ovu temu, objavljen u martu a sada više nego aktuelan je film "Superćelijska oluja" u kojem igraju glumci En Hejč i Alek Boldvin.

Jedan od tri poslednja filma En Hejč

Nažalost, ovo je jedan od poslednja tri filma En Hejč koja je prošle godine tragično nastradala, dok je Alek Boldvin snimio ovaj film pre nego što je u oktobru 2021. godine slučajno upucao snimateljku Galinu Hačins, sa kojom je radio na setu filma "Rđa".

Film obiluje apokalptičnim scenama razorne moći "superćelijske oluje", poput vetra koji odnosi crepove, čitave krovove i čupa drveće.

Profimedia
 

Nažalost građani Novog Sada, Beograda i Zareba, su ove dramatične scene mogli da prethodne dve nedelje dožive i na svojim ulicama.

Potraga za superćelijskom olujom

Sama priča filma "Superćelijska oluja" vrti se oko Vilijema Brodija, sina poznatog lovca na oluje, Bila Brodija, koji je nastradao.

Profimedia
 

Na kraju i sam Vilijem u želji da razume očevu strast postaje jedan od zaluđenika koji pasionirano prate vremensku prognozu i širom Amerike traži "superćelijsku oluju".

Na tom putovanju sa njim su očevi poznanici i prijatelji, što mu samo dodatno otežava stvari na momente, navodi se u kratkom sinopsisu filma.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike