Alek Boldvin snima prvi film nakon tragedije: Još uvek mi je teško da govorim o ubistvu (VIDEO)

13.02.2022

15:01

0

Glumac igra u ostvarenju radnog naziva “97 minutes” koji se snima u Velikoj Britaniji, a tema je otmica aviona koji će se srušiti za 97 minuta jer će tada ostati bez goriva

Alek Boldvin snima prvi film nakon tragedije: Još uvek mi je teško da govorim o ubistvu (VIDEO)
Alek Boldvin - Copyright Profimedia

Alek Boldvin vratio se na filmski set, prvi put posle gotovo četiri meseca i nemilog događaja sa snimanja filma “Rust” kada je ubijena snimateljka Halina Hačins.

On glumi u filmu radnog naziva “97 minutes” koji se snima u Velikoj Britaniji, a tema je otmica aviona koji će se srušiti za 97 minuta jer će tada ostati bez goriva. Tim povodom Boldvin je na Instagramu objavio video u kojem je rekao kako mu je povratak na filmski set izgledao čudno.

- Danas smo imali prvi dan snimanja koji je uvek… zeznut. Ne radim onako često koliko sam pre radio. Možda sam to već rekao, ali ideš na posao i zaboraviš šta bi trebalo da radiš. To je bilo kao: „Šta radiš? Šta je gluma ili bilo koja glupost kojom se bavim?’ Čudno je vratiti se na posao - rekao je glumac.

 

 

Posle toga, Boldvin se prisetio vremena kada je poslednji put bio na snimanju filma. U pitanju je ostvarenje “Rust” na kojem je pucao iz pištolja i ubio snimateljku Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Souzu. Taj događaj još uvek istražuju državni tužilac i šerif Santa Fea.

- Nisam radio od 21. oktobra prošle godine kada su se grozne stvari dogodile na snimanju filma što je dovelo do smrti snimateljke Haline Hačins. Još uvek  mi je to teško i da kažem. Ali, vratio sam se danas na posao, prvi put posle tri i po meseca.

Profimedia
 

On je rekao kako je iskustvo na snimanju filma gotovo uvek isto ističući kako su svi na setu mlađi od njega. I ovaj i prethodni film snimaju se u nezavisnoj produkciji što znači da su budžeti mali, pa je Boldvin rekao:

- Kada imate limitiran budžet onda angažujete ljude koji su dobri, ali koji su mladi i verovatno na početku svoje karijere.

Pretpostavlja se da je ovim Boldvin mislio na na Hanu Gutijerez-Rid koja je na snimanju filma “Rust” bila zadužena za oružje, a koja je pre toga radila na samo nekoliko filmova.

Ona je, kao i Boldvin, u središtu je istrage šerifa i državnog tužioca vezano za slučaj ubijstva na snimanju filma “Rust”. Prošlog meseca, Hana Gutijerez-Rid tužila je Seta Kenija čija je kompanija snabdela produkciju filma “Rust” mecima, tvrdeći da je on uneo prave metke na set.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike