Ćerka Kerija Granta o mračnoj tajni svog oca: Da li je legendarni glumac bio gej?

25.07.2023

21:00

0

Nagađanja o njegovom seksualnom opredeljenju i danas traju

Ćerka Kerija Granta o mračnoj tajni svog oca: Da li je legendarni glumac bio gej?
Copyright Profimedia

Dženifer Grant, ćerka filmske ikone zlatnog Holivuda Kerija Granta osvrnula se na glasine da je njen otac bio gej.

- Ako ste često u blizni svojih roditelja, vidite ih na način koji niko drugi ne vidi. I nikada nisam videla nagoveštaj toga. Mislim da bih to primetila - rekla je Dženifer.

Profimedia
 

Međutim, dodala je:

- Ali moram da kažem istinu, tata je bio izuzetno šarmantan i imao je sjajna prijateljstva, ali nije flertovao sa muškarcima.

Profimedia
 

Ona je rekla da je nedavno od prijatelja dobila fotografiju na kojoj su njen otac, Gregori Pek i Mervin Leroj i da na fotograiji ne vidi nijedan nagoveštaj.

Ne mogu da krivim muškarce što ga žele

- Možda je ranije imao aferu sa muškarcem, to nikada neću saznati, ali ako jeste, sjajno. Nadam se da je uživao - rekla je Dženifer.

O spekulacijama o seksualnosti njenog oca Grantova je u svojoj knjizi 2011. godine napisala:

Profimedia
Keri Grant sa četvromesečnom Dženifer

- Ne mogu da krivim muškarce što ga žele, i ne bih se iznenadila da je tata čak i blago flertovao sa njima. Kada se to pitanje postavi, to generalno više govori o toj osobi koja pita. Tata je ponekad i uživao da ga nazovu gej. To je teralo žene da dokažu suprotno.

Dženifer je sada majka sina koji se takođe zove Keri (14) i ćerke Devijan (11).

Profimedia
 

Ženio se pet puta

Keri Grant je rođen 19. jnauara 1904. godine kao Arčibald Lič u engleskom Bristolu. Odrastao je uz oca alkoholičara i majku koja je bila psihijatrijski slučaj, a još kao dečak sanjao je o tome da pobegne iz svog rodnog grada.

Najpoznatiji filmovi su mu “Priča iz Filadelfije”, “Sever - severozapad”, “Drž’te lopova”, “Majmunska posla” i “Šarada”.

Profimedia
 

Iza sebe je imao više od 70 filmova, pet brakova i, zahvaljujući štedljivom životnom stilu, ostavio je nasledstvo toliko veliko da je i njegov terapeut bio doživotno obezbeđen sa sumom koju mu je ostavio.

Nagađanja o njegovom seksualnom opredeljenju i danas traju.

Iako se veruje da se u Holivudu o tome govorkalo tokom čitave njegove karijere, jedan od njegovih biografa, Čarls Higam, tvrdi da je tek 1965. godine čuo da se priča o Grantovim seksualnim navikama, i to od Marlen Ditrih koja mu je rekla da “nikada ne bi mogla da budem u vezi sa Grantom jer je homoseksualac.”

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike