Švarceneger o svom najgorem filmu: Ne mogu da opišem koliko sam bio ljut (VIDEO)

18.06.2023

17:00

0

Autor: Dejan Ćirić

"Bilo mi je toliko neprijatno da nikoga nisam želeo da vidim nedelju dana", izjavio je glumac

Švarceneger o svom najgorem filmu: Ne mogu da opišem koliko sam bio ljut (VIDEO)
Arnold Švarceneger - Copyright Profimedia

Čuvenom Arnoldu Švarcenegeru holivudski blokbasteri nisu strani i tokom svoje dugogodišnje bogate karijere igrao je u nekoliko kultnih filmova kao što su "Konan Varvarin", "Terminator" i "Predator".

Ipak, kao i u sve njegove kolege i Švarceneger je imao promašaje u karijeri koji su ga duboko uzdrmali.

Profimedia
 

Jednim od njegovih najlošijih ostvarenja smatra se uloga gospodina Ledenog (Dr Viktor Fiz), u filmu "Batmen i Robin", koja mu je donela nominaciju za najgoreg sporednog glumca. Glumac se nerado seća i uloge trudnog muškarca u ostvarenju "Junior", ali postoji jedan film koji ga je posebno razočarao.

Nikoga nisam želeo da vidim nedelju dana

Švarcenger je 1993. godine u filmu "Poslednji akcioni heroj" igrao detektiva Džeka Slejtera. Film je u vreme izlaska imao ozbiljnu konkurenciju u vidu spektakla "Park iz doba jure" i zaradio je samo 137 miliona dolara od prodaje ulaznica, što je veoma malo s obzirom na to da je budžet filma iznosio 85 miliona.

Profimedia
 

- Ne mogu da vam opišem koliko sam bio ljut. To boli, moja osećanja su bila povređena. Bilo mi je toliko neprijatno da nikoga nisam želeo da vidim nedelju dana - otkrio je glumac u dokumentarnom filmu "Arnold".

Osim razočaravajuće zarade, film je dobio i loše kritike. Varajeti je tada napisao da je reč o "filmu bez radosti i duše". Ipak, 30 godina od izlaska, ovaj film se smatra jednim od Švarcenegerovih najpodcenjenijih ostvarenja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike