Svet je poludeo za Švarcenegerom: „Fubar“ najgledaniji na Netfliksu (FOTO/VIDEO)

04.06.2023

07:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Za samo četiri dana serija je pogledana više od 88 miliona sati i prva je u trendingu

Svet je poludeo za Švarcenegerom: „Fubar“ najgledaniji na Netfliksu (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Krajem maja na Netfliksu je počela da se prikazuje serija „Fubar“ u kojoj glavnu ulogu tumači Arnold Švarceneger kome je ovo prva serija koju je snimio u svojoj karijeri, a partnerka mu je Monika Barbaro, koju ćemo uskoro gledati u filmu o Bobu Dilanu.

Serija ima osam epizoda i prikazuje šta se dešava kada otac i ćerka otkriju da je njihov odnos zasnovan na lažima i da oboje rade za CIA. U jednom momentu bivaju primorani da rade zajedno kako bi osujetili neprijateljsku zaveru, a istovremeno se bave i sopstvenim porodičnim problemima i stvari postaju - FUBAR.

Profimedia
 

Uz mnogo humora, akcije, špijuna i uzbudljivih preokreta, iako su mnogi bili skeptični, ova serija je osvojila gledaoce i postala trenutno najgledanija na Netfliksu, prestigavši do tada neprikosnovenu „Kraljica Šarlot: Istorija Bridžertona“.

Prijatno iznenađenje

U četiri dana „Fubar“ je pogledan više od 88 miliona sati i prvi je u trendingu Netfliksa širom sveta. Još nije potvrđeno da li će serija dobiti i drugu sezonu iako kraj prve nagoveštava da postoji takva mogućnost, a mnogi gledaoci pišu da su prijatno iznenađeni.

"Serija je bolja nego što sam očekivao. Držala mi je pažnju tokom cele sezone", "Mislio sam da će serija biti loša, ali sam prijatno iznenađen. Naravno, nije sjajno, ali je prosečno dobro i Arnold je smešan", "Pogledao sam celu sezonu u jednom danu. Odlična mešavina komedije, akcije, romantike i porodične drame", neki su od komentara.

Profimedia
 

Šta znači Fubar?

Fubar (Fucked Up Beyond All Recognition) je akronim stvoren u vojsci, a označava situaciju koja je toliko van kontrole da ne može da se popravi. Prema Tehnopediji, termin su popularizovali američki vojnici tokom Drugog svetskog rata. Smatra se da je reč nastala pod uticajem nemačkog izraza "furchtbar", što u prevodu znači užasno i koristi se za opisivanje osećaja potpunog očaja ili bespomoćnosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike