Džordž Kluni otvoreno o svojoj najgoroj ulozi: Osećao sam se tako jadno

17.06.2023

20:30

0

Holivudski glumac se prisetio lošeg iskustva

Džordž Kluni otvoreno o svojoj najgoroj ulozi: Osećao sam se tako jadno
Džordž Kluni - Copyright Profimedia

Od Majkla Kitona do Roberta Patisona, svaki glumac je ostavio neizbrisivi trag na "Betmenu". Međutim nisu se svi uvek najbolje snašli u ulozi superheroja.

Džordž Kluni se u nedavnom intervjuu za Variety prisetio filma Betmen & Robin iz 1997. godine, u kojem je glumio legendarnog heroja, a koji su mnogi proglasili jednim od najgorih filmova svih vremena.

Profimedia
 

- Nisam ni mislio da će Betman & Robin biti odličan film. Samo sam mislio da je ta uloga sjajna prilika za moju karijeru. I odjednom sam se našao na setu. Scenario nije bio gotov. Osećao sam se tako jadno u tom kostimu, a istovremeno sam pokušavao snimiti kvalitetne scene. Filmovi se ne snimaju na ovaj način - izjavio je glumac 2004. za časopis Esquire.

Prekretnica u karijeri

- Činjenica je da sam trebao napraviti Betman & Robin kako bih došao do ove tačke u karijeri - naveo je Kluni.

Ipak, Kluni je bio zahvalan za ovu ulogu u filmu.

Profimedia
 

Glumac je u nedavnom intervjuu za Variety priznao da mu je ova uloga bila bitna prekretnica u karijeri jer je zaključio da "možeš napraviti loš film iz dobrog scenarija, ali ne možeš napraviti dobar film iz lošeg scenarija".

Upravo zbog toga glumac se fokusirao na kvalitet scenarija tokom biranja narednih uloga.

Transformacija u njegovom pristupu bila je vidljiva u narednim ulogama.

- Tri filma koja sam napravio posle Betmana bila su "Out of Sight", "O Brother, Where Art Thou?" i "Three Kings", koji su imali odlične scenarije. Iako nisu svi imali dobru zaradu, svaki od njih je dobio pohvale kritičara - rekao je glumac.

Profimedia
 

Džordž Kluni trenutno snima Appleov triler "Wolves", u kojem glumi uz Breda Pita i mladog glumca Ostina Abramsa, poznatog po HBO-ovoj "Euforiji".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike