Erotski ples Salme Hajek i Čeninga Tejtuma: "Želim da to bude Superboul skidanja" (VIDEO)

16.11.2022

08:45

0

Autor: Dejan Ćirić

Film „Magic Mike's Last Dance“ u svetske bioskope stiže 10. februara sledeće godine

Erotski ples Salme Hajek i Čeninga Tejtuma: "Želim da to bude Superboul skidanja" (VIDEO)
Salma Hajek i Čening Tejtum u filmu "Magic Mike Last Dance" - Copyright Profimedia

Studio Warner Bros objavio je prvi trejler za film „Magic Mike's Last Dance“, treći i poslednji deo polu-autobiografske striptiz franšize Čeninga Tejtuma koji se u svetskim bioskopima očekuje uoči Dana zaljubljenih sledeće godine.

Kada nakon propalog poslovnog dogovora Majk ostaje bez novca, dobiće ponudu koju ne može da odbije. Sa bogatašicom koju glumi Salma Hajek odlazi u London i nakon duge pauze ponovno izlazi na scenu.

Profimedia
 

- Želim da to bude Superboul skidanja - rekao je u intervjuu za The People Tejtum, koji je pre glumačke karijere zaista radio kao striper.

- Želim da plešemo kao što nikad nismo mogli u prva dva filma, jer smo morali iskreno da prikažemo stvarnost onoga što taj svet zapravo jeste, a to nije sjajan ples - dodao je glumac.

Neočekivani hitovi

- Film je neka vrsta fikcionalne procedure o tome kako Majk dolazi na ideju za šou, a zatim i o brojnim preprekama s kojima se susreće pokušavajući da ostvari svoju viziju o tome što bi ta nova stvar mogla da bude - rekao je reditelj Stiven Soderberg, koji je režirao i prvi film o najpoznatijem svetskom striperu koji je 2012. godine neočekivano postao hit u svetskim bioskopima.

Film je zaradio 167.22 miliona dolara širom svijeta, uz budžet od samo 7 miliona. Drugi nastavak, „Magic Mike XXL“, objavljen je 2015. i takođe je postigalo veliki uspeh zaradivši 122.5 milliona dolara, uz budžet od 14 miliona.

„Magic Mike's Last Dance“ u svetske bioskope stiže 10. februara 2023. godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike