Sve o drugoj sezoni "And Just Like That": Ovog puta i seks i grad (FOTO/VIDEO)

16.06.2023

20:55

0

Keri postaje pobornik "veza za jednu noć"

Sve o drugoj sezoni "And Just Like That": Ovog puta i seks i grad (FOTO/VIDEO)
Sara Džesika Parker kao Keri Bredšo - Copyright Profimedia

Kultna serija "Seks i grad" prvi put se pojavila pre 25 godina i od tada ne prestaje da bude fenomen.

Nastavak je konačno snimljen prošle godine, doduše ovog puta bez neodoljive i pored Keri Bredšo, zaštitnog znaka serije, Samante, odnosno Kim Katral. Zbog toga su kreatori morali da se odreknu imena "Seks i grad" i nastavak nazovu "And Just Like That".

Profimedia
 

Prva sezona nastavka "Seksa i grada" je prošla uspešno, i nakon samo tri nedelje od završetka prve, druga sezona stiže na MAX, nekadašnji HBO, 22. juna.

Da li se Miranda preselila?

U nastavku ćemo konačno saznati da li je Miranda zaista odlučila da se preseli u Los Anđeles ili ostaje da živi u Njujorku.

Profimedia
 

Ono što je mnoge obradovalo je vest o neočekivanom povratku Kim Kartal u drugoj sezoni. Doduše samo na kratko. Sve je snimljeno u tajnosti, tako da ne znamo tačno koliko će zauzeti prostora u nastavku.

I dalje ćemo gledati Saru Ramirez u ulozi Che Diaz  kao i dr Niy i Lisu, koje su postale deo redovne postavke za ručkom glavnih junakinja nekadašnjeg "Seks i grada".

Nažalost mnogih fanova neće biti Krisa Nota u ulogi Zverke, zbog optužbi za seksualno zlostavljanje, kao ni Vila Gersona u ulozi Kerinog najboljeg prijatelja Stenforda. Dok je Zverka umro u seriji, Gerson je nažalost  preminuo u stvarnom životu. Oni su bili nezaboravni deo muške ekipe.

Keri pobornica "veza za jednu noć"

Ipak Keri nastavlja da izlazi sa muškarcima. Čak će postati pobornica "veza za jednu noć".  Njena stara ljubav Ejdan bi mogao da se vrati. U drugoj sezoni Šarlot dobija novu ponudu za posao, koja je stavlja na životni test.

Profimedia
 

Njena ćerka, još uvek nepoznatog seksualnog opredeljenja, izjavljuje pred mamom, tatom i gostima da je spremna da izgubi nevinost. Kako će na to reagovati konzervativna Šarlot, možemo da pretpostavimo.

Miranda i Che će nastaviti svoju vezu. U kom pravcu će se sve dalje razvijati u drugoj sezoni sada možemo samo da nagađamo.

Profimedia
 

Nezvanično se špekuliše da će u seriji da se pojavi poznati muzičar Sem Smit kao i legendarna novinarka i aktivistkinja Gloria Steinem u ulozi same sebe.

Sada preostaje samo da sačekamo 22. jun.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike