Novi detalji o Samantinom povratku u „Seks i grad“: Kako će izgledati veliki trenutak (VIDEO)

11.06.2023

07:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Uprkos tome što je pristala da snimi jednu scenu glumica je izričita u tome da se nikada neće vratiti u seriju, kao što je to bilo u originalu

Novi detalji o Samantinom povratku u „Seks i grad“: Kako će izgledati veliki trenutak (VIDEO)
Seks i grad - Copyright Profimedia

Neočekivani povratak legendarne Samante Džons u spin-off serije „Seks i grad“ oduševila je obožavaoce širom sveta koji nestrpljivo čekaju početak druge sezone serije „I tek tako“.

Autorka „Seksa i grada“ Kendas Bušnel je za magazin Variety otkrila nove detalje o povratku Kim Katral, nakon što je glumica u maju potvrdila da se vraća u ulozi Samante.

Profimedia
 

Veliki trenutak

Ona će se nakratko pojaviti u samo jednoj sceni u poslednjoj epizodi druge sezone, u kojoj obavlja telefonski razgovor sa Keri Bredšo.  

Bušnel je istakla da se Samantin veliki trenutak događa tokom vožnje automobilom.

- Njen lik je predstavljao puno slobode za žene. Mislim da su obožavaoci veoma uzbuđeni zbog njenog povratka, čak i ako je to samo jedna scena u autu - rekla je Bušnel i dodala:

- Mislim da će biti jako dobro, sudeći prema kadrovima koje sam videla. Uzbuđena sam.

Profimedia
 

Scena snimljena u tajnosti uz dva uslova

Podsetimo, iznenadni povratak Samante dolazi nakon što je Kim Katral odbila da igra u spin-offu zbog svađe sa koleginicama.

Scena je snimljena u potpunoj tajnosti u jednoj garaži, a glumica je došla na snimanje u zatamnjenim kolima. Katral je imala dva uslova. Prvi je da se uopšte ne sretne sa Sarom Džesikom Parker, Kristin Dejvis i Sintijom Nikson, a drugi da ne setu ne bude prisutan ni reditelj Majkl Patrik King, koji je vrlo blizak sa Parkerovom.

Profimedia
 

Ipak, uprkos tome što je pristala da snimi pomenutu scenu glumica je izričita u tome da se nikada neće vratiti u seriju, kao što je to bilo u originalu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike