Prikazana prva epizoda šokantne serije "Idol" u kojoj igra ćerka Džonija Depa: Pornić ili priča o posrnuloj pop zvezdi?

12.06.2023

10:05

0

Na Kanskom festivalu ekipa je dobila petominutne ovacije

Prikazana prva epizoda šokantne serije "Idol" u kojoj igra ćerka Džonija Depa: Pornić ili priča o posrnuloj pop zvezdi?
Scena iz serije "Idol" - Copyright Profimedia

Prva epizoda nove serije "Idol“, u kojoj glume Lili-Rouz Dep, ćerka Džonija Depa i reper The Weeknd, prikazana je u nedelju uveče na HBO kanalu. Ova serija premijerno je prikazana na Kanskom festivalu kada je dobila petominutne ovacije.

Inače ovo je prva serija koja je ikad prikazana u okviru kanskog filmskog festivala.

Profimedia
 

Serija počinje upozorenjem za gledaoce da epizoda sadrži "nasilje, golotinju i seksualni sadržaj".

Pevačica koja je doživela nervni slom

HBO serija prati lik Lili-Rouz Dep, ćerke Džonija Depa, Džoselin, koja tumači pevačicu koja je doživela nervni slom na poslednjoj turneji. U seriji, mlada Džoslin upoznaje vlasnika noćnog kluba Tedrosa (The Weeknd) kako bi pokušala da preokrene svoju karijeru, a stvari ovde kreću nizbrdo.

Prva scena prikazuje glavnu junakinju na fotografisanju.

Profimedia
 

Od nje se traži da izgleda "stidljivo", a zatim da se "igra sa kamerom" i promeni poze koje zvuče kao "čist seks" uz uputstva.

Odlazak u noćni klub i masturbacija

Kasnije te noći odlazi u nocćni klub sa svojim prijateljima, gde je Tedros primećuje. Lik iz Weeknda uzima mikrofon i govori publici da je ona ovde i kaže da je "tako lepa" i da želi da pleše sa njom.

Profimedia
 

Tokom izazovnog plesa na centru plesnog podija, Tedros uverava Džoselin da je pop muzika "divan posao“, dok ona to poriče i svoju novu muziku naziva "veštačkom“ i ne želi da je on čuje.

Džoslin se vraća kući i jednom rukom počinje da masturbira, a drugom se naizgled guši.

Toksična i uznemiravaujuća serija

Sledećeg dana razgovara sa Talijom iz magazina Vanity Fair, koja počinje da joj govori da je smatra "tako impresivnom“. Novinarka se fokusira na eksplicitnu fotografiju koja je procurila u javnost i dodaje da "ne može da zamisli svu sramotu i poniženje koje je Džoslin osetila”.

Ipak, hvali njenu izdržljivost i naziva je „impresivnom, baš kao olimpijac”.

Novinarka sugeriše da Džoslin "odbaci lika koji joj je ovo uradio" i veruje da bi fotografija koja je procurila bila inspiracija mladim ženama i devojkama širom sveta koje su bile meta i ponižavane na način na koji je ona bila.

Profimedia
 

Rane recenzije serije kreatora "Euforije“ Sema Levinsona nazvale su seriju "toksičnom“ i "uznemiravajućom“, dok je u nedavnom izveštaju Rolling Stone tvrdio da se serija graniči sa "pornićem seksualnog mučenja“.

U "Idolu" takođe igraju Den Levi, Džejn Adams, Rejčel Senot, Devajn Džoj Rendolf, Henk Azarija, Elizabet Berkli i En Hejč u jednoj od njenih poslednjih uloga.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike