Skandalazno ponašanje Džene Ortege na snimanju serije "Sreda": Za sve je kriv ljubavni trougao (VIDEO)

18.03.2023

17:37

0

Američki producent i reditelj Stiven Dinajt je rekao da je "toksična i razmažena"

Skandalazno ponašanje Džene Ortege na snimanju serije "Sreda": Za sve je kriv ljubavni trougao (VIDEO)
Džena Ortega u seriji "Sreda" - Copyright Profimedia

Američka glumica meksičkog porekla, Džena Ortega, koja se proslavila ulogom Srede Adams u seriji "Sreda" priznala je da se nije ponašala profesionalno tokom snimanja ove serije.

Glumica je tokom gostovanja u podkastu „Armchair Expert” kod Daksa Šeparda otkrila da je kompletno promenila neke dijaloge u popularnoj seriji o mladoj Sredi, a da se prethodno nije dogovorila sa scenaristima.

Za sve je kriv jedan ljubavni troguao.

Profimedia
 

Sporna i reakcija na haljinu za kultnu scenu žurke

- Sve što je trebalo da radi Sreda, sve što je trebalo da odglumim, nije imalo smisla za njen lik. Da je ona u ljubavnom trouglu – ne bi imalo smisla - kazala je glumica.

Pored ljubavnog trougla u koji bi scenaristi smestili junakinju, sporna je bila i Sredina reakcija na haljinu za sada već kultnu scenu žurke i plesa.

Sreda je trebalo da kaže:

- O, moj Bože. Sviđa mi se. Uh, ne mogu da verujem da sam to rekla. Bukvalno, mrzim sebe -Morala sam da kažem – ne - iskrena je glumica koja je zbog tih izmena bila, kako je rekla, „zamalo neprofesionalna”.

Profimedia
 

Dosadan scenario za "Sredu"

Scenaristi su ubrzo primetili promene i porazgovarali sa glumicom.

Džena Ortega je priznala da je izuzetno zaštitnički nastrojena prema liku Srede Adams, posebno pošto je shvatila da su serija „Sreda” i njen lik manje mračni nego što je zamišljala.

Priznala je i da većinu vremena nije bila zadovoljna svojom glumom, odnosno da ni za jednu scenu nije mogla reći da je bila „u redu“. Takođe, istakla je da je scenario uglavnom bio dosadan zato je morala da reaguje.

S druge strane američki producent i reditelj Stiven Dinajt kritikovao je na Tviteru mladu glumicu. Dinajt je opisao Ortegu kao „toksičnu i razmaženu“ osobu i osudio njeno ponašanje za vreme snimanja.

Profimedia
 

- Volim da pričam sa glumcima u kojim pravcima se kreće priča ali po prirodi stvari oni nemaju širu sliku i zašto su potrebne neke rečenice.  Ona je mlada pa možda ne zna neke stvari. Trebala bi da se zapita kako bi njoj bilo da su ljudi sa seta davali ovakve intervjue i javno govorili o tome kakva je ona bila tokom snimanja, da je bila naporna i da je odbijala da izgovara rečenice iz scenarija - napisao je Dinajt na svom Tviteru.

- Ovakve izjave su toksične i neprimerene. Volim njen rad, ali život je prekratak da bih se bavio ljudima poput nje - poručio je Dinajt.

Ipak, druga sezona serije "Srede" biće snimljena i u njoj će ponovo glumiti Džena Ortega.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike