Druga sezona serije „Sreda“ stiže ranije nego što se očekivalo: Otkriveni prvi detalji (FOTO/VIDEO)

08.01.2023

10:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Objavljen je obećavajući tizer

Druga sezona serije „Sreda“ stiže ranije nego što se očekivalo: Otkriveni prvi detalji (FOTO/VIDEO)
Džena Ortega - Copyright Profimedia

Netfliks je na svom Tviter profilu objavio tizer koji nagoveštava da bi druga sezona hit serije „Sreda“ mogla da stigne mnogo ranije nego što se očekivalo.

Profimedia
 

Striming servis objavio je video koji prikazuje Sredu Adams kako sedi za pisaćom mašinom, uz koju je provela dosta vremena tokom prve sezone jer je bila oduševljena pisanjem svog romana.

U videu Sreda piše "Kraj", a zatim dodaje upitnik, aludirajući na to da priča ispričana u prvoj sezoni nije gotova i da bismo vrlo brzo mogli da se vratimo na akademiju Nevermore.

 

 

Sreda“ je postala hit serija koja je porušila sve rekorde gledanosti i postala druga najgledanija Netfliksova serija na engleskom jeziku. Džena Ortega, koja glumi lik Srede Adams, oduševila je obožavaoce, a njen legendarni ples postao je planetarni trend na društvenim mrežama.

Profimedia
 

Želim da bude mračnija

Glumica je za Entertainment Tonight otkrila da želi da vidi svoju junakinju kako dostiže svoj puni potencijal u drugoj sezoni i da se nada da će joj omogućiti da zaroni dublje u svoje goth korene, prenosi index.hr.

- Želim da bude mračnija, da ne igra toliko na sigurno. Mislim da hoću antiherojsku temu, a ne tipičnog heroja - istakla je glumica.

Profimedia
 

Jedan od kreatora serije, Majls Miler, priznao je da se prva sezona dosta fokusirala na Sredu Adams, ali da bi u drugoj voleli malo dublje da zarone u njenu porodicu

- Osećali smo se kao da smo zapravo samo dodirnuli površinu sa tim likovima, a glumci su tako neverovatni u tim ulogama - objasnio je Miler za TV Line, dodajući kako bi bilo zanimljivo videti njihov dalji razvoj.

Profimedia
 

- Odnos između Srede i Mortiše Adams takođe je bitan za seriju, a važna je i ideja da Sreda pokušava da krči sopstveni put van porodice.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike