Šokantan razlog zbog kog El Fening nije dobila veliku ulogu: Kriv je jedan broj!

14.05.2023

09:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumica nije želela da otkrije o kom filmu je reč, ali je bila neprijatno iznenađena obrazloženjem

Šokantan razlog zbog kog El Fening nije dobila veliku ulogu: Kriv je jedan broj!
El Fening - Copyright Profimedia

Američka glumica El Fening poznata po ulozi Aurore u Diznijevom filmu „Maleficent“ (Grdana: Zla vila) i Katarine Velike u seriji „The Great“, ima iskustva sa glavnim ulogama u filmskim franšizama, ali još uvek nije igrala u onim najvećim i najpopularnijim kao što su „Ratovi zvezda“ ili Marvelov univerzum.

U nedavnom intervjuu u podkastu „Happy Sad Confused“ glumica je otkrila da li oseća pritisak da mora da se pridruži velikim franšizama kako bi ostala relevantna kao glumica, prenosi Varajeti.

Profimedia
 

Feningova je rekla da nema problem sa tim i istakla da razume zašto su velike franšize poput Marvela, „Ratova zvezda“ ili DC univerzuma veoma važne za karijere njenih kolega. Glumica je dodala da prihvatanje takvih uloga nosi određene rizike, jer se nikada ne zna da li će film postići uspeh.

Nedovoljan broj pratilaca na Instagramu

El je otkrila da je išla na audiciju za jedan veliki filmski serijal koji nije htela da imenuje, ali nije dobila ulogu jer njen profil na Instagramu nije bio dovoljno atraktivan.

- Neću reći koji film je bio u pitanju, ali nisam dobila ulogu u velikom projektu jer nisam imala dovoljno pratilaca na Instagramu u tom trenutku. To možda nije bio jedini razlog, ali je jedina informacija koju sam dobila o tome - rekla je glumica i dodala da smatra da to ne treba da bude razlog zbog kog neko neće dobiti ulogu.

Profimedia
 

Feningova trenutno ima 6,2 miliona pratilaca na ovoj društvenoj mreži.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike