Hju Džekmen u rimejku kultnog SF filma: Režira čuveni Gor Verbinski (VIDEO)

05.06.2023

16:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumac će, po svoj prilici, igrati negativca

Hju Džekmen u rimejku kultnog SF filma: Režira čuveni Gor Verbinski (VIDEO)
Hju Džekmen - Copyright Profimedia

Hju Džekmen je u pregovorima za ulogu u rimejku filma „Loganovo bekstvo“ (Logan’s Run), kultnog naučnofantastičnog filma iz 1976. godine.

Novi film će režirati čuveni Gor Verbinski.

Kako navodi portal Giant Freakin Robot, još uvek nije potvrđeno koju ulogu bi Džekmen trebalo da igra, ali zna se da je u pregovorima za negativca, zbog čega postoji mogućnost da će igrati lik koji je u originalnom filmu glumio Ričard Džordan.

Profimedia
 

U pitanju je policajac zadužen za lov i eliminaciju begunaca. Međutim ime glumca koji će igrati glavnu ulogu još uvek je tajna.

Doprinos evoluciji distopijskih filmova

„Loganovo bekstvo“ se smatra kultnim klasikom koji je značajno doprineo evoluciji distopijskih naučnofantastičnih filmova, kao što je „Matriks“.

Film je baziran na istoimenom romanu Vilijama F. Nolana iz 1967. godine. Radnja prati postapokaliptično društvo koje živi pod kupolama, koje kontroliše superkompjuter.

Društvo nalaže da se pojedinci žrtvuju čim navrše 30 godina, zbog manjka hrane i mesta za život. Oni koji pokušaju da pobegnu označeni su kao beegunci, a proganjaju ih smrtonosne policijske snage poznate kao Sendmeni.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike