Majkl Džej Foks otkrio najveću grešku u svojoj karijeri: Ja sam je*eni idiot! (VIDEO)

20.05.2023

17:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Mislio je da taj film nikada neće postići uspeh

Majkl Džej Foks otkrio najveću grešku u svojoj karijeri: Ja sam je*eni idiot! (VIDEO)
Majkl Džej Foks - Copyright Profimedia

Glumac Majkl Džej Foks progovorio je o najvećoj pogrešnoj odluci u svojoj karijeri zbog koje, iako zbog bolesti već dugo ne snima, i danas žali.

Profimedia
 

- Postojala je šansa da radim sa tobom koju sam propustio. Razgovarali su sa mnom o filmu „Duh“. Rekao sam: „To nikada neće uspeti. Vupi je super, ali nikad neće uspeti. A onda je bilo sjajno i ogromno, a ja sam jebeni idiot - rekao je glumac svojoj koleginici Vupi Goldberg, gostujući u njenoj emisiji „The View“.

Glumica, koja je bila veoma iznenađena ovim priznanjem, odgovorila je: "Još ima vremena. Pronaći ćemo nešto da radimo zajedno.“ Majkl, ipak, nije otkrio koja uloga mu je bila ponuđena u kultnom ostvarenju.

Goldbergova je za maestralno odigranu ulogu lažne vidovnjakinje Ode Mej Braun u „Duhu“ 1990. godine osvojila Oskara. Pored nje, nezaboravne uloge su ostvarili Patrik Svejzi i Demi Mur.

Profimedia
 

Rimejk u pripremi

Iako rimejkovi megauspešnih filmova, kakav je „Duh“, često budu mač sa dve oštrice koji nikada ne dostignu uspeh originala i brzo odu u zaborav, glumac Čening Tejtum je u intervjuu za Vanity Fair, početkom godine, izjavio da razmišlja o rimejku ovog filma.

- Dobili smo autorska prava da snimamo film „Duh“, ali planiramo nešto drugačiju verziju, jer neke stvari treba promeniti - rekao je glumac.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike