"Ovo će zvučati kao jadna ja": Najgori film Šarliz Teron (VIDEO)

09.12.2022

12:30

0

Poznata glumica je otkrila za koji film u svojoj karijeri je od početka znala da će biti promašaj

"Ovo će zvučati kao jadna ja": Najgori film Šarliz Teron (VIDEO)
Šarliz Teron - Copyright Profimedia

Glumica Šarliz Teron priznala je za koji film u svojoj karijeri je od početka znala da će biti promašaj.

Ona je 2005. godine preuzela stalnu ulogu u veoma popularnom sitkomu "Arrested Development" kao devojka Michaela Blutha Rita.

Taj nastup fanovi nisu očekivali, međutim pokazalo se da je postojao razlog za njeno pojavljivanje u humorističkoj seriji Mitchella Hurwitza, jer je to zapravo bila nadoknada za još jedan projekat te godine za koji je znala da će propasti.

Šarliz Teron Profimedia
 

Osećam da kao žene imamo jednu priliku

- Mnogo mi se svidela ta serija, a ovo će zvučati tako "jadna ja", ali osećam se da ponekad kao žene imamo jednu priliku i znala sam da će "Aeon Flux" propasti. Znala sam to od početka, zato sam napravila "Arrested Development" - otkrila je glumica.

"Aeon Flux" je naučnofantastični akcioni film baziran na istoimenoj MTV seriji, koji je zaradio samo 52.3 miliona dolara u odnosu na budžet od 62 miliona, a kritičari su ga takođe sahranili.

Teron glumi ratnicu, koja je članica podzemne pobunjeničke organizacije zvane Monicans.

Profimedia
 

Niko mi nije rekao za tu opciju

- Ne znam jesam li imala odgovore kako to popraviti, ali sam definitivno znala da smo u nevolji. Nisam bila producentkinja na tome i nisam imala iskustva da kažem ono što verujem da Tom Kruz  govori zadnjih 20 godina, a to je: "Dosta ovoga, uzmi još četiri pisca i idemo ovo da shvatimo" - objasnila je Teron.

- Umesto toga, rekla sam: "O Bože, samo moram preživeti ovaj dan, imam bronhitis, ali hajde da nastavimo snimanje. Sada zamišljam sve te muške glumce kako govore: "Zaustavi produkciju na šest meseci.". I niko mi nije rekao da je to opcija - dodala je.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Index.hr

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike