Haos na snimanju „Krune“: Serija ostaje bez jedne od najvažnijih glumica (FOTO)

09.04.2023

08:30

0

Autor: Dejan Ćirić

To je bio još jedan udarac za producente koji se ionako bore sa prilično izazovnom produkcijom

Haos na snimanju „Krune“: Serija ostaje bez jedne od najvažnijih glumica (FOTO)
Elizabet Debicki kao princeza Dajana - Copyright Profimedia

Jedna od najgledanijih Netfliksovih serija „Kruna“ iz sezone u sezonu izaziva oprečne reakcije i kontroverze zbog izvrtanja istine i istorijskih činjenica, i nalazi se među vodećim temama u svetskim medijima i na društvenim mrežama, što je i te kako bilo izraženo tokom prethodne, pete sezone.

Profimedia
 

Šesti i ujedno poslednji nastavak se trenutno snima, a mnogo toga već podiže buru u javnosti posebno kada se radi o princezi Dajani, s obzirom na to da će u ovoj sezoni biti prikazana njena pogibija.

Šesta sezona bez Džilijan Anderson

Emitovanje se očekuje krajem godine, međutim glumica Džilijan Anderson, koja je u prošlim sezonama igrala premijerku Margaret Tačer, odbila je da ponovi svoju ulogu u novoj sezoni, što je kompletnu produkciju dovelo u ozbiljan problem.

Profimedia
 

Andersonova je svoju odluku opravdala time što ima previše obaveza i gust raspored snimanja drugih projekata, a producenti su zbog toga morali da preprave scenario.

- To je bio još jedan udarac za producente koji se ionako bore sa prilično izazovnom produkcijom - rekao je izvor za The Sun.

Profimedia
 

Prema prvobitnom planu, u poslednjoj sezoni je trebalo da se prikaže večera koju su organizovali kraljica Elizabeta i princ Filip, a na kojoj je prisustvovala Margaret Tačer. Kako je Andersonova odbila ulogu, prikazaće se scena drugog prijema kod kraljice.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike