„Plačem, ovo je kao da gledam Dajanu“: Obožavaoci „Krune“ šokirani glumom Elizabet Debicki (FOTO/VIDEO)

13.11.2022

07:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumica izgleda gotovo identično kao princeza sa svojom prepoznatljivom frizurom, pogledom i gestikulacijom

„Plačem, ovo je kao da gledam Dajanu“: Obožavaoci „Krune“ šokirani glumom Elizabet Debicki (FOTO/VIDEO)
Elizabet Debicki,Ledi Di - Copyright Prinstcreen/Youtube/Graeme ONeil/Netflix

Glumica Elizabet Debicki u petoj sezoni serije "Kruna" maestralno igra princezu Dajanu, a pažnju gledalaca širom sveta posebno je privukla njena interpretacija čuvenog intervjua u kojem je pokojna princeza govorila o raspadu svog braka sa Čarlsom.

U skandaloznom intervjuu koji je Dajana dala Martinu Baširu, tada najvećoj zvezdi BBC-jeve emisije „Panorama“, princeza je rekla da ih je u braku "bilo troje", aludirajući na Čarlsovu vezu s Kamilom Parker Bouls.

Profimedia
 

Snimci u seriji, koji uporedo prikazuju kadrove originalnog intervjua i Elizabet Debicki u toj sceni ubrzo su počeli da kruže društvenim mrežama. Obožavaoci su oduševljeni i prilično iznenađeni zbog glumičine izvedbe.

Ona izgleda gotovo identično Dajana

Sličnost sa originalnom verzijom intervjua je izazvala ogromnu pažnju i lavinu komentara, a mnogi su pohvalili maestralnu glumu Elizabet Debicki.  

Profimedia
 

Ona izgleda gotovo identično kao princeza sa svojom prepoznatljivom frizurom, pogledom i gestikulacijom, dok se šali o raspadu svog braka.

 

 

"Odrastao sam gledajući snimke Dajane, uključujući i ovaj, koji se prikazuju gotovo bez prestanka i Debicki je to uradila fantastično", "Bilo je nešto u vezi s njom i Elizabet Debicki je očigledno odradila maestralan posao pun poštovanja glumeći princezu Dajanu", "Kao da gledam Dajanu, plačem", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike