Ova glumica se krije iza zlatne kacige u jednoj od najpopularnijih serija na svetu: Prelepa i tajanstvena (FOTO)

27.03.2023

17:01

0

Autor: Dejan Ćirić

U ulozi, kako kaže, posebno uživa jer je drugačija od njenog karaktera

Ova glumica se krije iza zlatne kacige u jednoj od najpopularnijih serija na svetu: Prelepa i tajanstvena (FOTO)
Emily Swallow - Copyright Profimedia

Serija „Mandalorijanac“ sa Pedrom Paskalom u naslovnoj ulozi brzo je osvojila ceo svet, a trenutno je u toku treća sezona, dok je četvrta već spremna. Pored Paskala mnogi zanimljivi likovi i njihovi protagonisiti su stekli veliku popularnost kod obožavalaca u celom svetu.

Jedna od njih je i Emily Swallow, glumica koja se krije iza zlatne kacige lika The Armorer iz franšize „Ratovi zvezda“ koji se pojavljuje u serijama „Mandalorijanac“ i „Knjiga Bobe Feta“.

Profimedia
 

Šira publika je sada upoznala lepu američku glumicu koja je priznala da je ovo glumačko iskustvo sasvim drugačije od svih prethodnih.

Ko je The Armorer?

- Kada radim na nekoj ulozi želim da znam što više detalja o njoj, o priči i ličnoj istoriji lika koji igram, međutim kada je reč o „Mandalorijancu“ nisam se previše povezivala sa prošlošću tog karaktera, što mi jako pomaže u igri - istakla je glumica i dodala da kod svog lika posebno ceni njenu bezrezervnu veru u put koji je odabrala, odnosno u službu svojim ljudima.

- Mislim da ona veruje da će se sve završiti dobro za Mandalorijance, ali pitam se koga i šta je izgubila na tom putu. To me veoma zanima i ne znam hoćemo li to ikada saznati. Kome je, osim Dinu Đarinu bila mentor, sa kim je još bila bliska, jer trenutno o tome ne znamo ništa - napominje Swallow i nastavlja:

Profimedia
 

- Mandalorijanci su po svojoj prirodi ratnici, ali mislim da je ona i majčinska figura, pogotovo onima koji nemaju roditelje. Ona dobro balansira obe uloge jer je ratnica ali, kao što smo videli, ne izvlači velike pištolje ili čekiće dok ne postane apsolutno neophodno. Ona ohrabruje i neguje i pritom nije suviše dominantna. Neverovatno je da podjednako poštuje oba principa. Veoma je snažna, ali i brižna - objašnjava glumica.

Tajanstvena audicija

U ulozi, kako kaže, posebno uživa jer je drugačija od njenog karaktera.

- Volim da budem The Armorer jer nisam stabilna i mirna u privatnom životu. Temperamentna sam i vrlo ekspresivna - otkrila je za starwars.com, prenosi Jutarnji list.

Prisetila se i tajanstvene audicije za ulogu u popularnoj seriji o kojoj, osim da je reč o projektu povezanom sa „Ratovima zvezda“, nije znala gotovo ništa.

Profimedia
 

- Na audiciju nisam došla sa kacigom na glavi. Kada ne možeš da koristiš lice, veći je fokus na ostatku tela, a svaki mali pokret postaje važan. Prvih nekoliko epizoda je bilo jako zabavno jer smo svi zajedno otkrivali jezik pokreta i posmatrali šta prolazi, a šta ne - zaključila je glumica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike