Da li će odlazak Meredit Grej ugroziti popularnu seriju? Neizvesna sudbina „Uvoda u anatomiju“ (FOTO/VIDEO)

05.02.2023

16:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Dvadeseta sezona je pod znakom pitanja

Da li će odlazak Meredit Grej ugroziti popularnu seriju? Neizvesna sudbina „Uvoda u anatomiju“ (FOTO/VIDEO)
Uvod u anatomiju - Copyright Profimedia

Kreatorka čuvene mamutske serije "Uvod u anatomiju" Šonda Rajms svojevremeno je izjavila da se od početka snimanja toliko puta menjao kraj serije, da ona danas uopšte nema predstavu kako bi mogao da izgleda konačan epilog ove sage.

Profimedia
 

Da li odlazak Meredit Grej znači konačan kraj?

Ipak, sudeći po informacijama koje se mogu pročitati na svetskim portalima, izgleda da se kraj bliži, a sve je ubrzala odluka glavne glumice Elen Pompeo, koja je igrala Meredit Grej, da zauvek napusti seriju.

Profimedia
 

Drugi deo 19. sezone u kojoj Meredit odlazi, biće prikazan 23. februara, a nedavno je objavljen i tizer sa scenom njenog rastanka sa dugogodišnjim prijateljima i kolegama.  

 

 

Dvadeseta sezona je pod znakom pitanja, jer još nema zvaničnih potvrda da će se snimanje nastaviti, bez obzira na to što je u pitanju jedna od najgledanijih i najpopularnijih serija na svetu.

Projekat napušta i glavna producentkinja

Strahuje se da će odlazak Elen Pompeo posle skoro 20 godina, u velikoj meri uticati na gledanost u budućnosti i pitanje je koliko će gledalaca ostati uz ovu seriju bez vodeće zvezde.

Profimedia
 

Projekat će posle emitovanja 19. sezone napustiti i glavna producentkinja Krista Vernof, pa scenaristima neće ostati ništa drugo nego da brzo nađu zamenu za Elen, a Šonda Rajms za svoju najbližu saradnicu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike