Vil i Natali odbrojavaju sekunde koje ih dele od smrti: Stiže novi nastavak serije „Čikaška hitna pomoć“ (FOTO)

27.02.2023

15:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Gledaoce očekuje veliko iznenađenje već od prve epizode

Vil i Natali odbrojavaju sekunde koje ih dele od smrti: Stiže novi nastavak serije „Čikaška hitna pomoć“ (FOTO)
Serija "Čikaška hitna pomoć" - Copyright Promo/FOX

U martu nam stiže nova sezona još jednog hit serijala iz “Čikago” franšize. Reč je o petom ciklusu medicinske drame “Čikaška hitna pomoć”, koju kao autor potpisuje Dik Vulf, legendarni holivudski producent nagrađen Emijem i glavni “krivac” za serije kao što su “Poroci Majamija”, “Red i zakon”, “FBI” i mnoge druge.

Promo/FOX
 

Od 3. marta na kanalu FOX LIFE, petkom u 19 časova, ponovo postajemo deo haotične svakodnevnice najnovijeg centra hitne pomoći u Čikagu. Serija prati život hrabrih doktora, medicinskih sestara i ostatka ekipe, koji omogućuju da hitna služba funkcioniše.

Promo/FOX
 

Veliko iznenađenje već od prve epizode

Iako im se čini da im se životi nikada neće vratiti u normalu, za Vila i Natali, glavne junake serijala, sudbina je pripremila veliko iznenađenje za sam start ciklusa.

Promo/FOX
 

Već u prvoj epizodi našli su se u ulozi onih kojima je potrebna hitna pomoć. Zarobljeni u automobilu nakon saobraćajne nesreće, odbrojavaju sekunde koje ih dele od smrti. Ubrzo shvataju da će ovog puta moraju da pomognu sebi.

Najgora noćna mora

U nastavku serije ostvaruje se najgora noćna mora koja može zadesiti urgentni centar - nestanak struje. Stotine pacijenata je na intenzivnoj nezi. Još toliko ih pristiže u svakom trenutku. Ovo je situacija u kojoj se na ispitu nalaze sve veštine osoblja hitne pomoći. Hoće li uspeti da odgovore svim izazovima, saznaćemo već od 3. marta.

Promo/FOX
 

Nova sezona će imati 20 epizoda, a glavne uloge tumače Nik Gelfus (Vil Halsted), Merilin Baret (Megi Lokvud), Šeron E. Merkerson (Šeron Gudvin), Oliver Plat (Danijel Čarls), Brajan Ti (Itan Čoi), Jaja Dakosta (Ejpril Sekston) i mnogi drugi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike