Eksplozivna najava kraja serije "Succession" izazvala haos na mrežama: Prljave igre u borbi za prvog čoveka medijskog konglomerata (VIDEO)

04.03.2023

13:30

0

Priča o porodici Roj, čiji je stožer beskrupulozni Logan ulazi u završnicu

Eksplozivna najava kraja serije "Succession" izazvala haos na mrežama: Prljave igre u borbi za prvog čoveka medijskog konglomerata  (VIDEO)
Ekipa serije "Succession" - Copyright Profimedia

Američka hit serija „Naslednici” vraća se sa četvrtom, ujedno i poslednjom sezonom na HBO, u ponedeljak 27. marta u 21.00.

Priča o porodici Roj, čiji je stožer beskrupulozni Logan (Brajan Koks), i prljavim igrama njenih članova za funkciju prvog čoveka medijskog konglomerata ulazi u završnicu. Trejler četvrte sezone je objavljen i odmah je izazvao pravu pometnju na društvenim mrežama čim se pojavio.

Društvene mreže preplavljene reakcijama

Profimedia
 

Fanovi su potpuno oduševljeni onim što su videli u najavi četvrte sezone. Društvene mreže odmah po objavljivanju trejlera bile su preplavljene njihovim reakcijama.

"Početak kraja", "Ne mogu da dočekam početak četvrte sezone", "Trejler je toliko dobar, da mi se već sad plače što ovo znači kraj jedne TV ere", samo su neki od brojnih komentara fanova koji su reagovali odmah nakon što je pušten prvi trejler.

Profimedia
 

Treća sezona završena je pokušajem mladih članova porodice Roj – Kendala (Džeremi Strong), Šiv (Sara Snuk) i Romana (Kiran Kalkin) – da zaustave oca Logana u prodaji medijskog konglomerata tehnološkom vizionaru Lukasu Matsonu (Aleksander Skarsgord).

U četvrtoj sezoni, nastavlja se surova borba za moć dok porodica odmerava budućnost u kojoj je njihova kulturna i politička važnost umnogome umanjena.

Nikada nisam mislio da ovo može trajati

Tvorac serije Džesi Armstrong otkrio je prošle nedelje da će ovo biti zadnja sezona serije

- Postoji obećanje u naslovu serije. Nikada nisam mislio da ovo može trajati zauvek. Kraj mi je uvek nekako bio prisutan u mislima. Od druge sezone pokušavam razmišljati: Je li to sledeća, ili ona posle, ili je to ona posle? - izjavio je za Njujorker.

Profimedia
 

Više opcija za kraj sezone

Armstrong je otkrio da je scenaristima izneo potencijalne krajnje opcije dok je započinjao četvrtu sezonu krajem 2021.

- Odigrali smo razne scenarije: mogli bismo napraviti nekoliko kratkih sezona ili još dve sezone. Ili bismo mogli nastaviti godinama i pretvoriti seriju u nešto prilično drugačije i napraviti raznovrsniju, slobodniju vrstu zabavne serije, gde bi bilo dobrih i loših nedelja. Ili bismo mogli napraviti nešto malo mišićavije i potpunije i izaći nekako snažnije. I to je definitivno uvek bila moja želja- naveo je tvorac serije.

Profimedia
 

Inače, prve tri sezone serije prikupile su 48 nominacija za Emi i 13 osvojenih prestižnih televizijskih nagrada, uključujući dve za najbolju dramsku seriju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike