Nastavak „Munja“ posvećen Glogovcu: U filmu ćemo videti nešto posebno vezano za njega (FOTO/VIDEO)

08.03.2023

18:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Legendarni glumac je igrao jednog od omiljenih likova u prvom delu ovog ostvarenja

Nastavak „Munja“ posvećen Glogovcu: U filmu ćemo videti nešto posebno vezano za njega (FOTO/VIDEO)
Nebojša Glogovac - Copyright Antonio Ahel/ATA Images/Z. Milutinović

Kultni film „Munje“ dobio je svoj nastavak, a premijera filma je zakazana za 29. mart u MTS Dvorani. U emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1, reditelj filma Radivoje Raša Andrić, otkrio je šta možemo da očekujemo u drugom delu  i koliko su se likovi promenili.

Promo/Aleksandar Letić
 

Šta se promenilo za 20 godina?

- Pop i Mare su isti samo što su 20 godina stariji. U njihovim životima je sve ostalo isto sem godina. Čovek ostaje isti kada ništa ne menja kod sebe. Ali pošto su ostarili, njihov karakter postaje izraženiji, zbog toga je i njihov odnos napredovao. Ljubav između njih, ali i nepodnošenje, kao i međusobna koškanja su samo porasla u tih dvadeset godina - rekao je Andrić i dodao:

- U film smo pored ovih „starih mladih“ glumaca, koji su matori, ali u stvari mladi, uveli i prave nove mlade nade. Sada je film za dve generacije, pa ćemo videti da li će ga obe prihvatiti.

Promo/Aleksandar Letić
 

Kako ističe Andrić, muzika u filmu je ovovremenska.

- Od Jarbola, Vizelja, Faraona, Niškog benda „Zero Two“, do muzike koja nije urađena od strane bendova, a koju su radili Nikola Eufrat i Boris Milivojević, uz pomoć Skreč majstora Ljubana.

Promo/Aleksandar Letić
 

Omaž Nebojši Glogovcu

U prvom delu „Munja“, jedan od omiljenih likova bio je Nebojša Glogovac, koji je tumačio policajca. Raša Andrić je otkrio da li je u film uvršten i neki omaž posvećen legendarnom glumcu.

- Jedan direktan i jedan indirektan. Imamo dva njegova sina u filmu, a sam film je posvećen Glogovcu.

Promo/Aleksandar Letić
 

Pored brojnih likova, jedna od glavnih glumica u nastavku je Seka Sablić, koja tumači lik Smilje Torture, kao i reper Đus, koji igra poslanika Ambasade Srbije u Beču.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike