Seka Sablić kao Smilja Tortura: Legendarna glumica o svojoj ulozi u filmu „Munje: Opet!“ (FOTO)

08.12.2022

08:45

0

Autor: Dejan Ćirić

„Iskreno mislim da će ovo biti veliki hit koji će privući mnogobrojne gledaoce u bioskope“, ističe dramska umetnica

Seka Sablić kao Smilja Tortura: Legendarna glumica o svojoj ulozi u filmu „Munje: Opet!“ (FOTO)
Seka Sablić - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Snimanje drugog dela kultne komedije „Munje!“ u režiji Radivoja Raše Andrića, polako se privodi kraju i sudeći po onome što je do sada objavljeno o ovom filmu očekuje nas nastavak dostojan prvog filma iz 2001. godine koji je u bioskopima pogledalo 600.000 ljudi.

Promo/Đorđe Bajić
 

Glumačku ekipu predvodi udarna petorka iz prvih “Munja”: Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Nikola Đuričko, Maja Mandžuka i Milica Vujović, a jednu od uloga u nastavku igra srpska glumačka legenda Jelisaveta Seka Sablić, koja tumači Smilju Torturu - razrednu Mareta, Popa i Gojka.

Već dugo glumim stroge i odsečne likove

- Igram novi lik, ali ona već ima uspostavljen odnos sa likovima iz prvog dela. Svi koji prate moj rad znaju da sam poznata po strogim i odsečnim likovima, pravim pravcatim opasnicama. Već dugo ih glumim, što i ne čudi pošto imam tu potrebnu vrstu glumačke i privatne strogosti. Najviše od svega volim istinu, a pravdu bez strogosti nije lako isterati - ističe proslavljena glumica u izjavi za sajt Filmskog centra Srbije i dodaje:

Promo/Đorđe Bajić
 

- Što se saradnje sa Rašom tiče, sve ide odlično, svi ga vole pa tako i ja. Atmosfera na snimanju je veoma dobra. Snimali smo neke posebno zahtevne scene i zadovoljna sam kako je sve ispalo. Iskreno mislim da će nove „Munje“ biti veoma zanimljiv film, veliki hit koji će privući mnogobrojne gledaoce u bioskop. Prvo zato što u njemu igraju majstori iz prethodnog filma, ali i zato što su tu sada i novi likovi koji donose jednu novu dinamiku. Među njima je i Smilja Tortura - zaključuje velika dramska umetnica.

Promo/Đorđe Bajić
 

Bioskopska distribucija ove komedije pod nazivom „Munje: Opet!“ očekuje se tokom 2023. godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike