Pop i Mare nakon 20 godina: Prva fotografija omiljenih junaka iz nastavka filma "Munje" (FOTO)

04.01.2023

18:30

0

Snimanje nastavka kultnog domaćeg ostvarenja je završeno

Pop i Mare nakon 20 godina: Prva fotografija omiljenih junaka iz nastavka filma "Munje" (FOTO)
Copyright Printscreen/Youtube/Marko Umicevic

Snimanje nastavka kultnog domaćeg filma "Munje"  je završeno. Premijera  filma se očekuje na jesen.

Prošlo je 20 godina a Pop (Segej Trifunović) još uvek mašta o muzičkom uspehu, iako tezgari svirajući obrade osamdesetih. Njegov drug Mare (Boris Milivojević) je praktičniji, zarađuje za život tako što noću, od kluba do kluba, razvozi nargile za tinejdžere.

IMDb
 

Sve je isto u životima njih dvojice: nemaju devojke i doživljaje, ali zato imaju stomake. Nova muzika vlada svetom, a njen kralj, stacionarian u Cirihu, je Gojko Sisa (Nikola Đuričko).

Prva fotografija Mareta i Popa

Prvu fotografiju Mareta i Popa sa snimanja objavio je Sergej Trifunović na svom Tviter profilu.

Kako dalje glasi sinopsis filma: Gojko vlada dijasporom i određuje ukus mladih. Na snimanju spota prespektivne pevačice, Gojko insistira da se ubaci sempl iz jedne prastare pesme.

Da, baš pesme njegovih školskih drugova Mareta i Popa. Pesma preko noći postaje Jutjub hit. Mare i Pop saznaju da Gojko koristi njihov stari snimak i da još uvek poseduje kasetu sa originalnom pesmom.

IMDb
 

Godišnjica mature

Iste noći sreću druga iz odeljenja koji se sprema na put za Beč, jer Gojko organizuje godišnjicu mature (ogromna većina odeljenja ionako živi u inostranstvu). Naravno, jedino njih dvojica nisu dobili pozivnice.  

Inače o snimanju nastavka kultnog filma se dugo razmišljalo, a u međuvremenu je preminuo Nebojša Glogovac, koji je u filmu igrao policajca.

Raša Andrić Foto/Privatna arhiva Raše Andrića
 

Međutim, prema tvrdnjama reditelja Raše Andrića, ipak su na kraju našli način i da on "bude uključen".  A kako će sve na kraju izgledati moraćemo da sačekamo premijeru filma.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike