Selin Dion kakvu do sada nismo videli: Emotivne SMS poruke (FOTO/VIDEO)

19.02.2023

20:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Slavnu pevačicu uskoro gledamo u romantičnoj komediji u kojoj će predstaviti nove pesme

Selin Dion kakvu do sada nismo videli: Emotivne SMS poruke (FOTO/VIDEO)
Selin Dion - Copyright Profimedia

Iako je prošle godine Selin Dion otkrila da se bori sa teškom bolešću, takozvanim sindromom ukočene osobe (SPS), zbog kog joj se mišići često grče, a koji „napada" jednog u milion pacijenta, i bez obzira na to što je nedugo nakon toga usledio skandal, jer je magazin Rolling Stone nije uvrstio na listu 200 najboljih pevača svih vremena, pevačica se ne predaje i nastavlja svoju uspešnu karijeru.

Profimedia
 

Uskoro ćemo je gledati u romantičnoj komediji „Ponovo ljubav“ (Love Again), koja 14. maja stiže u svetske bioskope, a upravo je objavljen trejler za ovaj film u kome Selin igra samu sebe i u kome će predstaviti svoje nove pesme.

Emotivne SMS poruke

„Glavna junakinja, Mira, teško podnosi gubitak svog verenika koji je preminuo i počinje da šalje emotivne SMS poruke na njegov mobilni telefon. U međuvremenu, njegov broj je službeno dodeljen novinaru Robu koji je nedavno raskinuo sa verenicom i sasvim izgubio nadu da će ikada pronaći ljubav svog života.

Profimedia
 

Ipak, Mirine poruke počinju da ga intrigiraju i on se upušta u pronalazak nove devojke. U toj avanturi pomoći će mu upravo Selin Dion“, navodi se u zvaničnom sinopsisu filma.  

Profimedia
 

Glavne uloge, pored Selin, tumače Prijanka Čopra i Sem Hjuan.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike