Protesti zbog Selin Dion u Njujorku: Vozio sam celu noć da bih bio ovde (FOTO/VIDEO)

08.01.2023

07:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Skup je organizovala grupa obožavalaca slavne pevačice koji sebe nazivaju Red Heads

Protesti zbog Selin Dion u Njujorku: Vozio sam celu noć da bih bio ovde (FOTO/VIDEO)
Selin Dion - Copyright Profimedia

Obožavaoci Selin Dion okupili su se ispred redakcije magazina Rolling Stone u petak popodne kako bi protestovali zbog toga što kanadska pevačica nije uključena na listu 200 najvećih pevačica i pevača svih vremena.

Profimedia
 

Među transparentima na kojima je pisalo: “Kako možete da zaboravite Selin?”, “Moć Selin”, “Pravda za Selin”, “Selin više nije sama” i “Vozio sam celu noć da bih bio ovde!”, našao se i transparent “Rolling Stone Is Stoned”, za koji su i novinari redakcije čuvenog magazina napisali da im je favorit.

 

 

Novinska redakcija tako je postala vest. Protest je organizovala grupa obožavalaca Selin Dion koji sebe nazivaju Red Heads, a video snimci na kojima pripremaju postere pojavili su se i na Instagram nalogu @celinedionaddicts_official.

Nadamo se da će priznati da su pogrešili

Na tim snimcima pojavljuje i kanadska televizijska voditeljka Džuli Snajder, koja je bila sa demonstrantima ispred redakcije Rolling Stone-a u Njujorku držeći mikrofon i radeći prilog za svoju televizijsku emisiju.

Snajder je ovom prilikom agitovala za još jedan protest i pokazala da je na strani naroda, a ne na strani struke rekavši:

 

 

- Mislimo da možemo da protestujemo svojim srcem i našom pesmom i da pesma može pomoći ljudima da budu bolji… Ali vi radite za muzičku industriju, čak i danas kad je tužan dan za vas.

Što se tiče onoga čemu su se demonstrantu nadali da će postići, Snajder je istakla

- Nadamo se da će novinari Rolling Stone-a priznati da su pogrešili, prenosi Headliner.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike