Liza Meri Prisli sahranjena pored sina uz pesmu „November rain“: Veliki broj slavnih ličnosti na poslednjem ispraćaju u Grejslendu (FOTO)

23.01.2023

06:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Komemoraciji i sahrani je prisustvovalo preko hiljadu ljudi

Liza Meri Prisli sahranjena pored sina uz pesmu „November rain“: Veliki broj slavnih ličnosti na poslednjem ispraćaju u Grejslendu (FOTO)
Sahrana Lize Meri Prisli - Copyright Profimedia

Liza Meri Prisli koja je preminula 12. januara od srčanog udara, u 54. godini života, sahranjena je juče na čuvenom imanju njenog oca, Grejslend u Tenesiju.

Profimedia
 

Komemoraciji i sahrani je prisustvovalo preko hiljadu ljudi. Porodica, prijatelji, kolege i mnogobrojni obožavaoci okupili su se na „slavlju života Lize Meri Prisli“, kako je skup zvanično nazvan.

Profimedia
 

Pesme za kraj

Brojne poznate ličnosti su se oprostile od Lize Meri, među kojima glumac Ostin Batler koji je igrao njenog oca u filmu „Elvis“, Bili Korgan frontmen benda „Smashing Pumpkins“, koji je otpevao pesmu „To Sheila“, Eksl Rouz iz benda „Guns N’ Roses“ koji je izveo čuvenu numeru „November rain“, kao i Alanis Moriset.

Marširamo napred u znak podrške

Na sahrani je bila i Sara Ferguson, vojvotkinja od Jorka, koja je održala emotivan govor.

- Stojim ovde sa velikom čašću. Liza Meri je izgubila sina, a kad majka izgubi dete, to je nemoguće opisati rečima. Danas govorimo o akciji, koja je način na idemo napred. Za celu porodicu marširamo napred u znak podrške. Podržavaćemo vas koliko god možemo i ja ću sigurno biti tu. Liza, ovo je za tebe. Volim te - rekla je Fergusonova.

Profimedia
 

Sahranjena pored sina

Liza Meri sahranjena je na groblju porodičnog imanja Grejslend.

Profimedia
 

Na istom mestu počivaju njen otac Elvis, njegovi roditelji i baka, kao i Lizin sin jedinac Bendžamin Kio koji je 2020. godine sebi oduzeo život.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike