Počelo snimanje filma o ljubavnoj priči Elvisa i Prisile u režiji Sofije Kopole: Pogledajte ekskluzivne fotografije (FOTO)

15.01.2023

08:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Priča će biti bazirana na Prislinim memoarima “Elvis i ja”

Počelo snimanje filma o ljubavnoj priči Elvisa i Prisile u režiji Sofije Kopole: Pogledajte ekskluzivne fotografije (FOTO)
Elvis i Prisila Prisli - Copyright Profimedia

Remek-delo Baza Lurmana „Elvis“ jedan je od filmova koji je obeležio prošlu godinu, a glavni glumac Ostin Batler je nedavno trijumfovao na dodeli Zlatnih globusa, osvojivši nagradu za maestralno odigranu ulogu legendarnog kralja rokenrola.  

Svet je pre nekoliko dana potresla vest o smrti Lize Meri Prisli, ćerke Elvisa i Prisile, koja je preminula od srčanog udara u 54. godini života, ali život se nastavlja, a priče o Elvisu, njegovom životu, karijeri i slavi ne prestaju da budu inspiracija za filmske projekte.

Profimedia
 

Nakon Baza Luramana, čuvena rediteljka Sofija Kopola, počela je snimanje još jednog filma o besmrtnoj zvezdi, ovog puta iz ugla Prisile Prisli.

Prisilina strana priče u prvom planu

Naime, novi film će se bazirati na Prislinim memoarima iz 1985. godine pod nazivom “Elvis i ja”, i prikazivaće ljubavnu priču čuvenog para. Od trenutka kad su se sreli u Nemačkoj, preko venčanja i zajedničkog života u Grejslendu, do razvoda.  

Film se zove “Prisila” jer u prvi plan stavlja njenu stranu priče, a u ovom filmu je igra mlada glumica Kejli Spejni, dok Elvisa tumači Džejkob Elordi.

Snimanje je počelo u Torontu, ali tačan datum premijere još uvek nije objavljen.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike