Prve fotografije groba Lize Meri Prisli u Grejslendu: Počivaće pored sina, sahrana odložena iz nepoznatih razloga (FOTO)

22.01.2023

07:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Očekuje se da će poslednjem ispraćaju, pored porodice, prisustvovati i mnoge poznate ličnosti

Prve fotografije groba Lize Meri Prisli u Grejslendu: Počivaće pored sina, sahrana odložena iz nepoznatih razloga (FOTO)
Bendžamin Kio i Liza Meri Prisli - Copyright Profimedia

Liza Meri Prisli, ćerka slavnog Elvisa Prislija koju je dobio sa Prisilom Prisli, preminula je 12. januara od posledica srčanog udara, u 54. godini života.

Profimedia
 

Portparol porodice Prisli objavio je da će Liza Meri biti sahranjena u blizini svog oca i pokojnog sina na porodičnom imanju Grejslend u Tenesiju.

Kameni sarkofag

Sada su objavljene fotografije njenog poslednjeg počivališta. Liza će biti sahranjena u nadzemnoj grobnici sličnoj onoj u kojoj se sahranjen njen sin Bendžamin Kio, koji je 2020. izvršio samoubistvo u 27. godini života.

Na fotografijama iz Grejslenda koje su se juče pojavile, vidi se kameni sarkofag Lize Meri Prisli koji je postavljen odmah pored grobnog mesta njenog sina. Čini se da je u istom dizajnu i napravljen od istog materijala.

Profimedia
 

Međutim, njena nadgrobna ploča sa imenom još uvek nije sasvim kompletna. Preko nje, kao što se može videti, još uvek postoji cerada, ali u svakom slučaju završne pripreme za sahranu su u toku.

Profimedia
 

Očekuje se da će biti sahranjena danas

Postavljena je bina na kojoj će možda biti nekih nastupa i svakako oproštajnih govora.

Profimedia
 

Grejslend je prepun cvetnih aranžmana, a ispred kapija čuvenog imanja Elvisa Prislija obožavaoci ostavljaju cveće i poruke u znak sećanja na Lizu.

Profimedia
 

Ona je trebalo da bude sahranjena juče, međutim to se nije dogodilo. Strani mediji prenose da će se to desiti danas, pre nego što se kapije Grejslenda otvore za javnost.

Očekuje se da će privatnoj sahrani, osim porodice, prisustvovati i mnoge poznate ličnosti poput Ostina Batlera koji je igrao kralja rokenrola u filmu „Elvis“.

Profimedia
 

Iako je navedeno da je Liza Meri Prisli preminula od srčanog udara, zvanični rezultati obdukcije se još uvek čekaju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike