„Nadam se da neće ubiti Dženu Ortegu u ovom delu“: Objavljen prvi trejler za "Vrisak 6" (VIDEO)

20.01.2023

06:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Film u svetske bioskope stiže 3. marta

„Nadam se da neće ubiti Dženu Ortegu u ovom delu“: Objavljen prvi trejler za "Vrisak 6" (VIDEO)
Džena Ortega u filmu "Vrisak" - Copyright Profimedia

Prvi trejler za šesti nastavak kultnog horor filma „Vrisak“ je objavljen i sudeći po komentarima obožavaoci ove franšize su oduševljeni kako radnjom, tako i izborom glumaca.

U šestom nastavku popularne franšize ponovno ćemo gledati Taru Karpenter, koju igra Džena Ortega, trenutno najpopularnija glumica na svetu, koja je sve očarala svojom ulogom u jednoj od najlgedanijih Netfliksovih serija svih vremena „Sreda“.

Profimedia
 

Bez Niv Kembel u šestom filmu

Kortni Koks se vraća svojoj ulozi, kao i ostatak ekipe iz prethodnih filmova, a u najnovijem ostvarenju pridružiće im se i nova imena. Nažalost, Niv Kembel je odustala od svoje čuvene uloge, uz obrazloženje da je osećala da ono što joj je ponuđeno u "Vrisku 6" nije jednako vredno onome što je donela ovom serijalu.

Profimedia
 

Trejler je objavljen pre 13 sati, a obožavaci su u svojim komentarima istakli da su uzbuđeni jer se radnja ovog puta dešava u Njujorku i pohvalili odličan izbor glumaca.

Mislim da će ovog puta ubijati i glavne likove

"Sama činjenica da ćemo gledati ’Vrisak’ koji se odvija u Njujorku me je oduševila, a onda i to što igra Džena Ortega.“

"Jedva čekam scene kada ubica počne da ih progoni. Ipak, malo me je strah kako će Tara, koju glumi Džena Ortega, završiti u ovom filmu.“

Promo/Taramaunt film
 

"Nastavci Vriska nikada nisu dosadni", "Odličnu energiju ima ovaj trejler, puno je mračniji i zlokobniji", "Mislim da ovog puta neće biti komičnih scena, samo nasilje", "Nadam se da neće ubiti lik Džene Ortege u ovom delu", "Mislim da će ovog puta ubijati i glavne likove", neki su od komentara.

Film u svetske bioskope stiže 3. marta.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike