Ona je više od igračke! Ona je deo porodice! Ona je novo lice straha! Upoznajte M3GAN (FOTO/VIDEO)

27.12.2022

16:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Da li veštačka inteligencija može da ima sopstvenu volju

Ona je više od igračke! Ona je deo porodice! Ona je novo lice straha! Upoznajte M3GAN (FOTO/VIDEO)
Film M3GAN - Copyright Profimedia

Neka od najvažnijih imena u svetu horor filma, reditelj Džejms Van („Slagalica strave“, „Podmuklost“ i „Prizivanje zla“) i Džejson Blum, producent filmova „Noć veštica“, „Crni telefon“ i „Nevidljivi čovek“ predstavljaju nam novo, sveže lice straha - M3GAN.

Film „M3GAN“ koji se u odabranim bioskopima prikazuje već prvog dana 2023. godine predstaviće nam sliku sveta kakav bi uskoro mogao da postane i naterati nas da se zapitamo da li smo dovoljno hrabri da odgovorimo svim izazovima.

Profimedia
 

Živa programirana lutka

M3GAN je više od igračke. Ona je deo porodice. M3GAN je i čudo veštačke inteligencije, živa lutka programirana da bude detetov najverniji prijatelj, a roditelju najbolji saveznik. Ali, postavlja se i pitanje, da li veštačka inteligencija može da ima sopstvenu volju?

Sjajna robotičarka Džema (Alison Vilijams iz filma „Beži!“) dizajnirala je M3GAN tako da ona može da sluša, gleda i uči dok postaje učitelj, drugarica i zaštitnik deteta za koje je vezana.

Kada iznenada postane staratelj svoje osmogodišnje rođake Kejdi (Vajolet Makgrou, koju znamo iz filma „Prokletstvo kuće na brdu“), Džema je nesigurna i nespremna da bude roditelj. Pod intenzivnim pritiskom na poslu, ona odlučuje da upari svoj M3GAN prototip sa Kejdi u pokušaju da reši oba problema - a to je odluka koja će imati nezamislive posledice.

Film će se na redovnom repertoaru svih domaćih bioskopa naći od 5. januara 2023. godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike