Nikolas Kejdž jeziv kao Drakula: Crveno somotsko odelo i skupoceno prstenje (FOTO/VIDEO)

08.01.2023

13:00

0

"Ono što ovaj film čini superzabavnim je to što je komedija", izjavio je poznati glumac

Nikolas Kejdž jeziv kao Drakula: Crveno somotsko odelo i skupoceno prstenje (FOTO/VIDEO)
Nikolas Kejdž - Copyright Profimedia

Horor komedija “Renfield” biće premijerno prikazana u aprilu, a Universal Pictures je objavio prvi trejler u kojem možemo da vidimo Nikolasa Kejdža u ulozi Drakule i izgleda prilično jezivo.

Istina, Oskarovac Nikolas Kejdž ne igra glavnu ulogu u filmu, ali njegova je rola dovoljno upečatljiva da obraduje sve fanove.

Već na početku snimanja filma u medijima su "procurele" fotografije na kojima se Kejdž vidi u crvenom somotskom odelu, sa zalizanom kosom i skupocenim prstenjem.

Profimedia
Nikolas Kejdž

Prepotentni šef

U trejleru vidimo koliko je Nikolas Kejdž jeziv.

Kejdž u filmu glumi prepotentnog šefa svom dugogodišnjem pomoćniku Renfieldu (Nikolas Holt), koji “treba da izađe iz toksične veze”, kako objašnjava u grupi za podršku na početku trejlera.

Srećom po Renfielda, on “pronalazi novi život, a možda čak i iskupljenje kada se zaljubi u živahnu, večito ljutu saobraćajnu policajku Rebeku Kvinsi”.

Profimedia
Nikolas Kejdž kao Drakula

Savršena kombinacija horora i komedije

- Ono što ovaj film  čini superzabavnim je to što je komedija. A kada dobijete pravu kombinaciju horora i komedije koju možemo da uporedimo sa "Američkim vukodlakom u Londonu" to je već eksplozija - izjavio je Kejdž o svom najnovijem filmu.

Dok je prošle godine govorio za Los Angeles Times o svojoj ulozi u “Renfieldu”, glumac je rekao da je bio inspirisan ranijim portretima Drakule glumaca poput Bele Lugopija, Frenka Langlea i Gerija Oldmana. Prethodno je glumio vampira u filmu “Poljubac vampira” iz 1989.

Profimedia
Nikolas Kejdž kao Drakula

Režiju ove horor komedije potpisuje Kris Mekej (“The Lego Batman Movie”), a Rajan Ridli (“Rick and Morty”) je napisao scenario prema originalnoj priči Roberta Kirkmana (“The Walking Dead”).

Glumačku postavu zaokružuju Ben Švarc, Adrian Martinez, Šoreh Agdašlo i Bes Rous.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike