Riz Viterspun i Ešton Kučer su novi ljubavni par: Šta se desi kada sigurnosne kamere ostanu uključene (FOTO/VIDEO)

16.01.2023

07:35

0

Autor: Dejan Ćirić

„Your Place or Mine“ napisala je scenaristkinja čuvenog filma „Đavo nosi Pradu“, koja ovim ostvarenjem debituje kao rediteljka

Riz Viterspun i Ešton Kučer su novi ljubavni par: Šta se desi kada sigurnosne kamere ostanu uključene (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Riz Viterspun i Ešton Kučer igraju glavne uloge u novoj Netfliksovoj romantičnoj komedijiYour Place or Mine“, čija je premijera zakazana za 10. februar.  

U trejleru koji je objavljen pre tri dana vidimo Debi (Vitespun), samohranu majku i knjigovođu koja živi sa svojim sinom u Los Anđelesu, dok je Piter (Kučer), direktor marketinga i ambiciozni pisac koji više voli život u Njujorku.

Profimedia
 

Sudbonosna zamena

Oni su prijatelji punih 20 godina i odlučuju da zamene mesto stanovanja na nedelju dana, što izaziva mnogo duhovitih ali i neprijatnih dešavanja u njihovim životima.

Debi prelaskom u Njujork upoznaje muškarca po imenu Tio koga igra Džesi Vilijams, a kada stvari počnu da se zahuktavaju, Piter putem svoje sigurnosne kamere postaje svedok njihove razmene nežnosti, što dovodi do zanimljivog zapleta.

Profimedia
 

„Your Place or Mine“ napisala je scenaristkinja čuvenog filma „Đavo nosi Pradu“, koja ovim ostvarenjem debituje kao rediteljka.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike