Nakon duge pauze Ešton Kučer ponovo na filmu: Netflix najavio komediju "Your Place or Mine"

30.08.2021

07:52 >> 07:59

0

U ovoj romantičnoj priči Kučer će prvi put igrati sa koleginicom Ris Viderspun

Nakon duge pauze Ešton Kučer ponovo na filmu: Netflix najavio komediju "Your Place or Mine"
Copyright Ešton Kučer / Profimedia

Netflix je najavio ostvarenje pod naslovom “Your Place or Mine”, u kojem će prvi put zajedno igrati Ešton Kučer i Ris Viderspun.

Nakon pročitanog sinopsisa, teško je izbeći asocijaciju na film “The Holiday” Nensi Majer, piše City magazin. Naime, dvoje dugogodišnjih prijatelja, koji žive na različitim obalama američkog kontinenta, odlučuju da zamene svoja prebivališta na nedelju dana.

Ris Viderspun / Profimedia

Ipak, stvari se ubrzo otrgnu kontroli, a šta će se tačno desiti ostaje da sačekamo nekoliko meseci i vidimo. Informaciju o ovom ostvarenju prvi je podelio Deadline, a mi sa nestrpljenjem očekujemo povratak glumaca u žanr romantične komedije. Ešton Kučer se neko vreme nije pojavljivao na velikom ekranu, pa je ova vest dobrodošla i u tom pogledu.

Pročitajte još

Pored glume, Riz Viderspun imaće i ulogu producenta posredstvom kompanije Hello Sunshine, koju je prodala za okvirno milion američkih dolara. Iako je povukla ovaj potez, ona će zadržati značajnu ulogu i time još jednom potvrditi svoj uticaj u holivudskim krugovima.

Kada je reč o režiji i scenariju, za njih je zadužena Alin Broš Mekena, koja je, između ostalog, adaptirala tekst za ostvarenje “Đavo nosi Pradu”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike