Vraćaju se Ešton Kučer i Mila Kunis: Objavljen trejler za nastavak „Veselih sedamdesetih“ (VIDEO)

23.12.2022

13:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Serija će početi da se emituje na Netfliksu 19. januara sledeće godine

Vraćaju se Ešton Kučer i Mila Kunis: Objavljen trejler za nastavak „Veselih sedamdesetih“ (VIDEO)
Ešton Kučer i Mila Kunis - Copyright Profimedia

25 godina nakon premijere čuvene serije „Vesele sedamdesete“, iz 1998. godine, dugoočekivani trejler za njen nastavak „Vesele devedesete" konačno je objavljen.

Serija će početi da se emituje na Netfliksu 19. januara sledeće godine, a glumce iz originalnog projekta ponovo ćemo videti u deset novih epizoda.

Profimedia
 

Radnja se se odvija u leto 1995. godine i prati Erikovu i Doninu ćerku Leju, koju glumi Keli Haverda, dok otkriva čudne delove Point Plejsa tokom posete baki i dedi koje igraju Debra Džo Rup i Kurtvud Smit.

Gostovanja zvezda iz originalne serije

Rup, koja sada ima 71 godinu i 79-godišnji Smit su glumci iz originalnog izdanja koje će se naći i u novoj seriji. U trejleru se vidi kako su Erikovi roditelji i dalje udobno smešteni u svom domu u Viskonsinu, koji je na odgovarajući način uređen za to vreme.

Profimedia
 

Toper Grejs i Laura Pripon će ponoviti svoje uloge kao Erik i Dona, uz očekivana gostovanja zvezda originalnog izdanja serije - Eštona Kučera i Mile Kunis, kao i Vilmera Valderame, a pojaviće se i nova lica.

Jedini član glavne postave koji se ne vraća je Deni Masterson, kome se trenutno sudi zbog optužbi da je silovao više žena.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike