Džulija Roberts je uradila nešto nezamislivo: Dovoljno je bilo samo pet minuta (VIDEO)

28.12.2022

07:20

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumica se pojavila u jednoj od najupečatljivijih scena u modernoj istoriji romantičnih komedija

Džulija Roberts je uradila nešto nezamislivo: Dovoljno je bilo samo pet minuta (VIDEO)
Džulija Roberts - Copyright Profimedia

Džulija Roberts zaradila je neverovatnih 14 miliona dolara za 5 minuta pojavljivanja u filmu „Valentine's Day“ („Dan zaljubljenih“) iz 2010. godine.

12.000 dolara za svaku izgovorenu reč

Robertsova se, zajedno sa Bredlijem Kuperom, pojavila u jednoj od najupečatljivijih scena u modernoj istoriji romantičnih komedija, a za svoju ulogu zaradila je fascinantnih 2,8 miliona dolara za svaki minut pojavljivanja na ekranu, odnosno 12.000 dolara po izgovorenoj reči.

Profimedia
 

Slavna glumica dobila je 3 miliona dolara unapred za svoju ulogu, a ostalih 11 zaradila je jer je sa studiom New Line Cinema potpisala ugovor koji joj je omogućio da dobije tri posto ukupne zarade filma, navodi index.hr.

Loše kritike

Uprkos dobroj zaradi na bioskopskim blagajnama, film nije dobio najbolje kritike. Tako na Rotten Tomatoes-u ima 18 posto pozitivnih ocena kritike i 47 posto publike.

Džulija Roberts Profimedia
 

"U nizu povezanih priča razni stanovnici Los Anđelesa prolaze ljubavne uspone i padove tokom jednog dana. Kako praznici napreduju, oni doživljavaju prve spojeve, mladalačke zaljubljenosti i veze sa starim ljubavnicama", glasi sinopsis filma, u kojem još igraju i Džesika Alba, Keti Bejts, Džesika Bil, Džejmi Foks, Dženifer Garner, En Hatavej i Ešton Kučer. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike