Rajan Rejnolds o svom najnovijem filmu: Ide mi na živce (FOTO/VIDEO)

06.11.2022

10:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Reč je ostvarenju "Spirited", novoj verziji čuvene „Božićne priče“, ovog puta adaptirane kao mjuzikl

Rajan Rejnolds o svom najnovijem filmu: Ide mi na živce (FOTO/VIDEO)
Rajan Rejnolds - Copyright Profimedia

Sledeće nedelje, tačnije 18. novembra, na Apple TV-u premijeru će imati jedan od najskupljih božićnih filmova ikada snimljenih.

Reč je o ostvarenju "Spirited", novoj verziji čuvene „Božićne priče“ engleskog pisca Čarlsa Dikensa, ovog puta adaptirane kao mjuzikl.

„Spirited“ je, kako navodi Slash Film, imao budžet od čak 75 miliona dolara, a glavne uloge tumače Rajan Rejnolds, Vil Farel i Oktavija Spenser.

Profimedia
 

"Svake Badnje večeri Duh sadašnjeg Božića (Farel) bira jednu mračnu dušu koja će biti preobraćena posetom triju duhova. Ali, ove godine je odabrao pogrešnu. Klint Brigs (Rejnolds) okreće ploču svom sablasnom domaćinu sve dok Duh sadašnjeg Božića ne počne da preispituje sopstvenu prošlost, sadašnjost i budućnost. Prvi put ’Božićna priča’ ispričana je iz perspektive duhova u ovom urnebesnom muzičkom obrtu klasične Dikensove priče", navodi se u zvaničnom sinopsisu filma.

Film "Spirited" Profimedia
 

Rajan Rejnolds je za Empire rekao da mu je snimanje filma "išlo na živce" zbog božićnih pesama, jer sebe ne vidi kao iskusnog pevača ili plesača.

- Ne tvrdim da sam kompetentan pevač ili plesač, ni pre, ni tokom ni posle ovog filma. Navikao sam da uđem na set i na neki način sve mogu da shvatim u trenutku. To nije bio slučaj sa ovakvim filmom. Morate da živite, jedete, dišete i spavate ovu rutinu. Bilo je uzbudljivo, nervozno i zastrašujuće - rekao je popularni holivudski glumac.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike